آشپزی

طرز تهیه سیب پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیب پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه برنج سیب

سیب پلو یکی از غذاهای سنتی و لذیذ کرمانشاهی است که با دستور پخت های مختلفی درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه برنج سیب برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 2 نفر
برنج 2 فنجان
یک سیب زمینی بزرگ 1 قطعه
روغن مایع کافی
رازیانه خشک 2 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز کافی
مواد لازم مرغ
سینه یا ران مرغ 250 گرم
پیاز 1 قطعه
زردچوبه 1 قاشق غذاخوری
پودر تخم گشنیز 1 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
برگ بو و انیسون 2 عدد
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه برنج سیب

مرحله اول

برای تهیه سیب پلو خوشمزه ابتدا سینه یا پای مرغ را در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید. سپس قابلمه را روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب به نقطه جوش برسد.

مرحله دوم

حالا با قاشق کف را از گوشت مرغ جدا می کنیم سپس حرارت را کم می کنیم. سپس فلس های پیاز را جدا می کنیم سپس آن را می شوییم و به 4 قسمت تقسیم می کنیم و در قابلمه می گذاریم.

سطح سوم

در این مرحله زردچوبه، نمک، فلفل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز، برگ بو و رازیانه را داخل قابلمه با مرغ بریزید سپس هم بزنید و اجازه دهید مرغ کاملا بپزد.

مرحله چهارم

حالا برنج را شسته سپس در قابلمه مناسبی می ریزیم و به اندازه ای آب می ریزیم که روی برنج را بپوشاند سپس روی حرارت زیاد قرار می دهیم. سپس سیب زمینی ها را پوست بگیرید و بشویید.

مرحله پنجم

در این مرحله سیب زمینی ها را ریز خرد می کنیم و همراه با نمک داخل قابلمه برنج می ریزیم. سپس می گذاریم آب داخل قابلمه بجوشد و برنج خوب نرم شود.

مرحله ششم

حالا که آب در حال جوشیدن است، رازیانه خشک را به برنج اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و وقتی آب برنج کشیده شد، حرارت را کم می کنیم. سپس درب قابلمه را ببندید تا بجوشد سپس آن را روی قابلمه قرار دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و اجازه می دهیم سیب پلو به مدت 45 دقیقه بپزد. سپس برگ بو و بادیان را با مرغ از قابلمه خارج کنید.

مرحله هشتم

حالا گوشت مرغ را از آب مرغ جدا می کنیم و در آبکش می گذاریم تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و کمی روغن داخل آن می ریزیم سپس اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود.

مرحله نهم

در این مرحله مرغ را داخل تابه می گذاریم سپس آن را کاملا سرخ می کنیم. سپس مقداری آب مرغ را در ظرف مناسبی بریزید سپس مقداری زعفران پخته شده به آن اضافه کنید.

مرحله دهم

در این مرحله آب مرغ زعفرانی را به مرغ سرخ شده در تابه اضافه می کنیم سپس آب مرغ را می گذاریم تا غلیظ شود. بعد از 45 دقیقه سیب پلو را از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم

در آخر سیب پلو را در ظرف دلخواه می ریزیم. بعد سینه یا ران مرغ را کنار برنج چیده و سس مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با خیارشور یا ماست سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا