طرز تهیه سیرابیج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیرابیج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه سیرابیج
سیرابیج یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که ریشه آن به شمال کشور و گیلان برمی گردد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه سیرابیج به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 1 نفر | |
برگ سیر | 1 بسیاری |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
برنج | 1 فنجان |
نمک و زردچوبه | کافی |
فلفل | کافی |
کره | کافی |
طرز تهیه سیرابیج
تهیه و پخت برگ سیر
ابتدا برگ سیر را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن از بین برود و خشک شود سپس آن را ریز خرد کنید سپس مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس سیر خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید.
ادویه جات را اضافه کرده و برگ های سیر را کمی بجوشانید
سپس برگ سیر خرد شده را خوب تفت دهید تا عطر آن پخش شود و سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود سپس در ظرف را ببندید و اجازه دهید برگ سیر خوب بپزد و با حرارت ملایم نرم شود. بودن
تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید
سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود، سپس روی مواد کمی نمک و فلفل می پاشیم و تفت می دهیم تا عطر فلفل پخش شود، وقتی تخم مرغ سفت شد، مخلوط کرده و همه مواد را اضافه می کنیم. با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.
پختن برنج با آب جوش
سپس یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، برنجی را که از شب قبل خیس کردید بریزید و کمی نمک و کمی روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید.
پختن برنج و آماده کردن ته دیگ
سپس برنج را به مدت 6 تا 7 دقیقه در آب بجوشانید و نرم شود سپس برنج را آبکش کرده و در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و مقداری سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه برای کف قابلمه بریزید و سپس برنج را روی آن بریزید. سیب زمینی و بازی
برنج را کاملا بپزید و ته قابلمه را آماده کنید
سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید برنج به مدت 1 ساعت بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را در ظرف مناسبی بریزید و قسمتی از ته قابلمه را در کنار ظرف قرار دهید. . قرار دادم.
آماده سازی و سرو میز
سپس مقداری سیرابی را در ظرف مناسبی بریزید و ترب سیاه و چند تکه پرتقال تازه را کنار آن قرار دهید و این غذای ساده و خوشمزه را با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، زیتون پرورشی، دارچین و تزیینات دیگر سرو کنید. ..
5
2