آشپزی

طرز تهیه سیرابیج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه سیرابیج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه سیرابیج

سیرابیج یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که ریشه آن به شمال کشور و گیلان برمی گردد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه سیرابیج به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای 1 نفر
برگ سیر 1 بسیاری
یک تخم مرغ 1 قطعه
برنج 1 فنجان
نمک و زردچوبه کافی
فلفل کافی
کره کافی

طرز تهیه سیرابیج

تهیه و پخت برگ سیر

ابتدا برگ سیر را بشویید و اجازه دهید آب اضافی آن از بین برود و خشک شود سپس آن را ریز خرد کنید سپس مقداری روغن در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود سپس سیر خرد شده را به روغن داغ اضافه کنید.

ادویه جات را اضافه کرده و برگ های سیر را کمی بجوشانید

سپس برگ سیر خرد شده را خوب تفت دهید تا عطر آن پخش شود و سپس مقداری زردچوبه به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ زردچوبه باز شود سپس در ظرف را ببندید و اجازه دهید برگ سیر خوب بپزد و با حرارت ملایم نرم شود. بودن

تخم مرغ و ادویه ها را اضافه کنید

سپس تخم مرغ را اضافه کرده و هم می زنیم تا یکدست شود، سپس روی مواد کمی نمک و فلفل می پاشیم و تفت می دهیم تا عطر فلفل پخش شود، وقتی تخم مرغ سفت شد، مخلوط کرده و همه مواد را اضافه می کنیم. با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

پختن برنج با آب جوش

سپس یک قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا بجوشد، وقتی آب شروع به جوشیدن کرد، برنجی را که از شب قبل خیس کردید بریزید و کمی نمک و کمی روغن به آن اضافه کنید و هم بزنید.

پختن برنج و آماده کردن ته دیگ

سپس برنج را به مدت 6 تا 7 دقیقه در آب بجوشانید و نرم شود سپس برنج را آبکش کرده و در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و مقداری سیب زمینی حلقه شده کف قابلمه برای کف قابلمه بریزید و سپس برنج را روی آن بریزید. سیب زمینی و بازی

برنج را کاملا بپزید و ته قابلمه را آماده کنید

سپس درب قابلمه را ببندید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید برنج به مدت 1 ساعت بپزد سپس قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را در ظرف مناسبی بریزید و قسمتی از ته قابلمه را در کنار ظرف قرار دهید. . قرار دادم.

آماده سازی و سرو میز

سپس مقداری سیرابی را در ظرف مناسبی بریزید و ترب سیاه و چند تکه پرتقال تازه را کنار آن قرار دهید و این غذای ساده و خوشمزه را با برنج زعفرانی، ته دیگ، سالاد، ترشی، زیتون پرورشی، دارچین و تزیینات دیگر سرو کنید. ..


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا