آشپزی

طرز تهیه سیر قلیه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز پخت خاویار سیر

خاویار سیر یکی از غذاهای خوشمزه و ساده شمالی است که می توانید با دستور پخت های مختلف آن را تهیه کنید تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز پخت خاویار سیر برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه و ران مرغ 400 گرم
برگ سیر تازه 500 گرم
لپه ها 4 قاشق غذاخوری
آب پرتقال 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه کافی

طرز پخت خاویار سیر

مرحله اول

برای تهیه خاویار مجلسی ابتدا لپه را می شوییم تا گرد و غبار آن گرفته شود سپس آن را در ظرف آب می ریزیم و می گذاریم 1 شب در آب بماند. در این مدت 2-3 بار آب را عوض می کنیم تا لپه کاملا متورم شود.

مرحله دوم

حالا بعد از گذشت این مدت سینه و پای مرغ را در ظرف مناسبی می ریزیم و مقداری نمک و فلفل و زردچوبه اضافه می کنیم سپس با دست ادویه ها را روی مرغ ماساژ می دهیم تا جذب شوند.

سطح سوم

در این مرحله روی کاسه را با مرغ ها بپوشانید سپس به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. سپس بعد از این مدت مرغ مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله چهارم

حالا یک قابلمه مناسب را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم سپس اجازه می دهیم روغن کاملا داغ شود. سپس سینه و پای مرغ را در قابلمه می ریزیم و یکدست سرخ می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله لپه را آبکشی می کنیم سپس با مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و 2 دقیقه تفت می دهیم. سپس به اندازه ای آب اضافه کنید که سینه و ران مرغ را بپوشاند و درب قابلمه را ببندید.

مرحله ششم

حالا اجازه دهید گوشت مرغ و لپه به مدت 30 دقیقه در آب جوش بماند تا نرم شوند. در این مدت برگ های سیر تازه را بشویید سپس در آبکش بریزید و اجازه دهید آب اضافی آن کاملا خارج شود.

مرحله هفتم

در این مرحله برگ سیر را با گوشت روی پوست قرار می دهیم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مقداری روغن مایع داخل آب می ریزیم و اجازه می دهیم روغن داغ شود.

مرحله هشتم

حالا برگ های سیر خرد شده را در تابه بریزید و به مدت 10 تا 12 دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند. در 2 دقیقه آخر پخت زردچوبه را اضافه کنید و پخت را ادامه دهید تا بوی خامی زردچوبه از بین برود.

مرحله نهم

در این مرحله بعد از 30 دقیقه، برگ سیر سرخ شده را به همراه مرغ و لپه به قابلمه اضافه کنید، سپس هم بزنید و اجازه دهید 30 دقیقه دیگر غذا بپزد تا جا بیفتد. بعد از 15 دقیقه آب پرتقال را اضافه کنید.

مرحله دهم

حالا می گذاریم خاویار سیر بجوشد تا بیفتد. بعد از 15 دقیقه دیگر تخم مرغ را به خورش اضافه کرده و هم می زنیم تا تخم مرغ در خورش پخش شود سپس 5 دقیقه دیگر خورش را روی حرارت می گذاریم.

مرحله یازدهم

در نهایت پس از 5 دقیقه کت سیر را از روی حرارت بردارید. در آخر خورش شاه ماهی را در ظرف دلخواه بریزید سپس با برنج زعفرانی و سیر ترشی سرو کنید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا