آشپزی

طرز تهیه شاخدار پلو با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شاخدار پلو را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه برنج

شاهدار پلو یکی از انواع غذاهای خوش طعم و لذیذ است که منشا آن شهر ساوه است و بسیار راحت و سریع تهیه می شود.این غذای خوشمزه و شیک برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است و طرفداران زیادی دارد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکر پلو به ادامه مطلب بروید و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

عناصر مقدار مواد
یک مرغ کامل 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
زعفران آب پز غلیظ کافی
یک تخم مرغ 2 عدد
کره 20 گرم
نمک و فلفل کافی

طرز تهیه برنج

مرحله اول

ابتدا مرغ مناسب را بشویید و خشک کنید و سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب جوش به آن اضافه کنید و بگذارید تا زعفران خوب دم بکشد و غلیظ شود سپس زعفران دم کرده غلیظ را روی مرغ بریزید.

مرحله دوم

سپس روی مرغ را با زعفران آغشته کنید تا طعم زعفران به خورد مرغ برود، سپس روی مرغ ها مقداری نمک و فلفل بپاشید و نمک و فلفل و زعفران را به طور یکنواخت روی مرغ بمالید و پخش کنید تا همه قسمت ها با این مواد آغشته شود. ..

سطح سوم

سپس اجازه دهید دو ساعت داخل ادویه ها بماند و طعم آن را بپزید و بعد از این مدت در قابلمه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن ذوب شود و گرم شود سپس مرغ را در روغن تفت دهید تا کاملا داغ شود. کاملا مناقصه طلایی..

مرحله چهارم

وقتی یک طرف مرغ خوب سرخ شد، مرغ را برگردانید تا طرف دیگر در روغن سرخ شود، سپس مرغ را از ماهیتابه خارج کرده و دو تخم مرغ را که از قبل آب پز کرده بودید، پوست بگیرید و سپس تخم مرغ ها را در آب بریزید. شکم مرغ

مرحله پنجم

سپس پیاز را خلالی کنید و سپس در قابلمه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و پیاز را داخل آن قرار دهید و تفت دهید تا روشن و طلایی شود سپس مرغ سرخ شده را روی پیاز سرخ شده قرار دهید و در قابلمه را ببندید.

مرحله ششم

سپس اجازه دهید مرغ به مدت یک ساعت با حرارت ملایم خوب بپزد تا پخته شود. در این مدت یک فنجان برنج را آبکش کرده و بپزید و پس از اینکه مرغ خوب پخت و آماده شد آن را از روی حرارت بردارید و مرغ را در ظرف مناسب و در محل قرار دهید.

مرحله هفتم

سپس برنج خوب پخته و پخته شده را روی آن بریزید تا روی مرغ را کاملا بپوشاند سپس مقداری گل قرمز خرد شده روی برنج بپاشید و مقداری از برنج را با زعفران جوشیده غلیظ مخلوط کنید و برنج زعفرانی را روی برنج سفید قرار دهید.

مرحله هشتم

سپس خلال پسته را به دلخواه روی برنج بپاشید و همچنین مقداری زرشک را در روغن کمی تفت دهید و سپس زرشک را روی برنج ریخته و تزیین کنید، برای تزیین برنج می توانید از پیازچه تازه و ریحان استفاده کنید. در آخر شاهد پلو را به عنوان یک غذای لذیذ و شیک برای پذیرایی و مهمانی با سالاد، ترشی و انواع دارچین و تزیین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا