آشپزی

طرز تهیه شامی با سس انار +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شام ​​با سس انار

شام با رب انار یکی از غذاهای لذیذ و محلی کشورمان است که اصالتش شمال ایران است برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شام ​​با سس انار برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 500 گرم
سیب زمینیها 2 عدد
پیاز 2 عدد
سبزیجات معطر خشک شده ¼ فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
رب انار ½ قاشق غذاخوری
رب آلو ½ قاشق غذاخوری
سیر 2 قرص
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پاپریکا کافی

طرز تهیه شام ​​با سس انار

مرحله اول

برای تهیه یک شام خوشمزه با سس انار ابتدا ۱ عدد سیب زمینی را بشویید و در قابلمه آب بریزید سپس قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و اجازه دهید سیب زمینی ها کاملا بپزند.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی باقی مانده را پوست بگیرید و بعد از شستن ریز رنده کنید سپس در ظرف مناسبی بریزید. سپس 1 عدد پیاز را روی رنده ریز رنده کرده و از صافی رد کنید.

سطح سوم

وقتی آب پیاز اضافی کاملا جدا شد، آن را به همراه گوشت چرخ کرده به ظرف اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. زمانی که سیب زمینی کاملا پخته شد، آن را از قابلمه خارج کرده و پوست آن را جدا کنید.

مرحله چهارم

حالا اجازه دهید سیب زمینی پخته کاملا خنک شود سپس آن را روی رنده ریز رنده کرده و به کاسه اضافه کنید. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پاپریکا را به کاسه اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله پنجم

اگر سس آبکی بود 1 قاشق غذاخوری آرد نخودچی به آن اضافه کنید. حالا درب ظرف را ببندید و اجازه دهید سس به مدت 1 ساعت در یخچال بماند تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

مرحله ششم

پس از تمام شدن سس آن را از یخچال خارج کرده سپس یک تابه مناسب را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس مقداری کره مایع داخل تابه بریزید و بگذارید خوب داغ شود.

مرحله هفتم

حالا گوشت را به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و با دست شکل می دهیم سپس در تابه می گذاریم. بعد از آن شمیس ها را کاملا سرخ می کنیم و شروع به تهیه سس انار می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله پیاز باقیمانده را رنده کنید و در تابه مناسبی بریزید سپس کمی روغن مایع به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا پیاز را سرخ کنید تا قهوه ای شود.

مرحله نهم

در این مرحله سیر را نگینی خرد کرده و به ماهیتابه اضافه کنید سپس به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر گرفته شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به همراه رب انار و رب آلو در تابه بریزید و تفت دهید.

مرحله دهم

وقتی پاستا سرخ شد، سبزیجات معطر (ترخون، مارزا و ریحان) را به تابه اضافه کنید و هم بزنید. بعد از 1 دقیقه مقداری نمک، فلفل و 1 فنجان آب جوش به تابه اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

مرحله یازدهم

وقتی سس به جوش آمد، شمی ها را داخل آن بریزید، سپس اجازه دهید شمی ها به مدت 15 دقیقه در سس بجوشد تا سس غلیظ شود. بعد از این مدت یک شام سیب زمینی سرخ کرده سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا