آشپزی

طرز تهیه شامی ترش با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شامی ترش را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه یک شام ترش

شامی ترش یکی از غذاهای ساده و خوشمزه گیلانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه یک شام ترش برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت بره و گوسفند 500 گرم
پیاز 1 قطعه
جعفری 2 قاشق غذاخوری
چوچک 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و پودر دارچین کافی
مواد لازم برای سس
پیاز 1 قطعه
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب پرتقال 1 فنجان
نمک و فلفل و پودر دارچین کافی

طرز تهیه یک شام ترش

مرحله اول

من آماده می کنم شام ترش ساده در ابتدای کار گوشت گوسفند را به قطعات کوچکتر برش می دهیم سپس در ظرف مناسبی چرخ می کنیم. سپس پیاز را با دندان های ریز رنده شده رنده کرده و از صافی رد کنید.

مرحله دوم

وقتی آب اضافی پیاز خارج شد، آن را به کاسه اضافه کنید. بعد جعفری را شسته و ریز خرد می کنیم و به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و پودر دارچین به کاسه اضافه می کنیم.

سطح سوم

اگر سبزی چوچاگ وجود نداشت می توانید از 1 شاخه نعنا یا ریحان استفاده کنید. سپس تخم مرغ را به کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا مخلوط کاملا یکدست و یکدست شود. حالا ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم.

مرحله چهارم

سپس مقداری روغن مایع به ماهیتابه اضافه کنید و اجازه دهید روغن خوب داغ شود. وقتی روغن داغ شد به اندازه یک نارنگی کوچک از مخلوط خارج کنید و با دست به شکل بیضی در آورید.

مرحله پنجم

حالا شامی ها را در تابه می ریزیم و دو طرف آن را کاملا سرخ می کنیم سپس از تابه خارج می کنیم و در ظرف مناسبی می گذاریم. بعد از اینکه شام ​​ها را سرخ کردیم به سراغ تهیه سس می رویم.

مرحله ششم

برای این کار پیاز را به صورت ورقه های نازک برش دهید و روغن مایع را در تابه ای جداگانه بریزید. سپس پیاز را در ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا سبک و شفاف شود سپس پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید.

مرحله هفتم

حالا رب گوجه فرنگی را تفت می دهیم تا بوی خامی آن از بین برود و پس از آن تغییر رنگ دهد. سپس مقداری نمک، فلفل سیاه و پودر دارچین را به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم و پخت را ادامه می دهیم تا عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله هشتم

بعد آب پرتقال را به تابه اضافه می کنیم و آن را هم می زنیم تا با سس پوره گوجه فرنگی ترکیب شود. حالا درب تابه را ببندید و اجازه دهید سس به مدت 10 دقیقه بجوشد تا کمی غلیظ شود.

مرحله نهم

بعد از این مدت شمی ها را به آرامی داخل تابه با سس قرار می دهیم سپس آن ها را از سس خارج می کنیم و اجازه می دهیم شمی ها به مدت 10 دقیقه روی آتش بماند تا سس جذب شود.

مرحله دهم

بعد از این مدت که سس به خوبی جذب شامی ها شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید. در آخر ترشی ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و با سیب زمینی سرخ شده و برنج سرو می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا