آشپزی

طرز تهیه شامی سویا بسیار لذیذ با دستورپخت ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شام ​​سویا

طرز تهیه شام ​​سویا

سویا شامی یکی از غذاهای محبوب و سالمی است که برای کسانی که به دنبال جایگزینی گیاهی برای شامی سنتی هستند، انتخابی عالی است. این غذا با سویا به عنوان جایگزین گوشت تهیه می شود و به لطف تنوع سبزیجات و ادویه های استفاده شده طعم دلچسب و مطبوعی دارد.

برای تهیه یک شام خوشمزه از سویا، ابتدا سیب زمینی ها را آب پز کنید. در حین پختن سیب زمینی ها، پیاز را تفت دهید و سپس سویای خیس خورده را به همراه فلفل چرخ کرده اضافه کنید. پس از تفت دادن مواد با هم، ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه کرده و اجازه دهید تا مواد خوب با هم مخلوط شوند و بپزند. سیب زمینی های آب پز شده پوست گرفته، رنده شده و دور مخلوط سویا شکل می گیرند، در تخم مرغ و آرد سوخاری حلقه می شوند و سرخ می شوند تا طلایی و ترد شوند.

عناصر اندازه ی
پیاز 1 قطعه بزرگ
سیب زمینیها 4 عدد وسط
آرد سوخاری تا جایی که لازم است
نمک، فلفل، دارچین و زردچوبه تا جایی که لازم است
سویا یک فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
فلفل 1 قطعه

طرز تهیه شام ​​سویا

مرحله 1: سیب زمینی ها را آب پز کنید

ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای پر آب بریزید و بگذارید خوب بجوشد. مطمئن شوید که سیب زمینی ها آنقدر نرم هستند که به راحتی پوست گرفته و رنده شوند.

مرحله 2: پیاز را تفت داده و سویا را اضافه کنید

در تابه ای مناسب پیاز خرد شده را با کمی روغن تفت دهید تا طلایی و نرم شود. سپس سویای خیس خورده را اضافه کنید و با هم تفت دهید تا سویا طلایی شود.

مرحله 3: فلفل سیاه را اضافه کرده و تفت دهید

فلفل دلمه ای خرد شده را به مخلوط پیاز و سویا اضافه کنید و همه مواد را با هم تفت دهید تا فلفل نرم شود و عطر آن آزاد شود.

مرحله 4: ادویه ها و پوره گوجه فرنگی را اضافه کنید

حالا نوبت اضافه کردن ادویه و رب گوجه فرنگی است. همه این مواد را به تابه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شده و طعم دار شوند.

مرحله 5: سیب زمینی ها را آماده کرده و با مواد پر می کنیم

بعد از اینکه کمی خنک شدند، سیب زمینی ها را پوست بگیرید و رنده کنید. سپس قسمتی از سیب زمینی را بردارید و مقداری مخلوط سویا در آن بریزید و روی مواد را با سیب زمینی رنده شده بپوشانید.

مرحله 6: در تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید

هر کدام از شامی های آماده شده را ابتدا در تخم مرغ زده شده و سپس در آرد سوخاری بغلتانید تا به خوبی با آرد سوخاری آغشته شود.

مرحله 7: شام ها را سرخ کنید

در آخر شمی ها را با روغن داغ داخل تابه ریخته و از دو طرف سرخ می کنیم تا طلایی و ترد شوند. سپس آنها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود!

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا