آشپزی

طرز تهیه شامی ماهی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شام ​​ماهی

شامی ماهی یکی از انواع غذاهای ساده و لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله آن را ببینید. طرز تهیه شام ​​ماهی برای سرگرمی روز همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
فیله ماهی 1 کیلوگرم
سیب زمینی متوسط 2 عدد
پیاز متوسط 1 قطعه
سیر 4 عدد قرص
فلفل سبز تند 2 عدد
ارد 2 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
گشنیز و شوید 250 گرم
پودر لیمو عمانی یا دانه لیموی خشک کافی
زردچوبه، نمک، فلفل سیاه، ادویه مخصوص ماهی کافی

طرز تهیه شام ​​ماهی

مرحله اول

برای تهیه یک شام ماهی خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه مناسبی بریزید. سپس قابلمه را با آب پر کنید تا روی سیب زمینی ها را بگیرد و قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.

مرحله دوم

حالا سیب زمینی ها را به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوش بگذارید تا کاملا بپزند و هسته آن نرم شود. سپس ماهی را در قابلمه مناسبی قرار می دهیم سپس قابلمه را تا نیمه از آب پر می کنیم و نمک و زردچوبه را اضافه می کنیم.

سطح سوم

در این مرحله قابلمه ماهی را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس ماهی را در آب جوش می گذاریم تا پخته شود. سپس بعد از این مدت سیب زمینی را از قابلمه خارج می کنیم و می گذاریم کاملا خنک شود.

مرحله چهارم

حالا سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس پوست و استخوان ماهی را جدا کرده و به همراه تکه های سیب زمینی در چرخ گوشت می ریزیم و در ظرف مناسبی می گذاریم.

مرحله پنجم

در این مرحله سیر و پیاز را پوست گرفته و خرد می کنیم سپس در چرخ گوشت می ریزیم و روی مخلوط ماهی چرخ می کنیم. بعد گشنیز و جعفری را می شوییم و در آبکش می ریزیم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.

مرحله ششم

حالا گشنیز و شوید را به همراه فلفل سبز تند داخل چرخ گوشت می ریزیم و روی مخلوط ماهی چرخ می کنیم. سپس تخم مرغ، آرد، پودر لیمو عمانی یا دانه لیموی خشک، نمک، فلفل و چاشنی ماهی را به مواد شام اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

در این مرحله مواد شام را با دست ورز می دهیم تا مواد با هم ترکیب شده و یکدست شوند. سپس ظرف مناسبی را روی حرارت متوسط ​​قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع داخل آن می ریزیم و می گذاریم خوب داغ شود.

مرحله هشتم

حالا مقداری از محصولات شام را برمی داریم و به شکل دلخواه در می آوریم و در تابه می گذاریم. سپس شمی ها را به همین ترتیب شکل می دهیم و در سینی می چینیم تا مواد شمی ها تمام شود.

مرحله نهم

در نهایت شامی های ماهی را کاملا سرخ می کنیم سپس روی دستمال مخصوص آشپزخانه می چینیم تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد از آن یک شام ماهی با لیموی تازه و نان تازه سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا