آشپزی

طرز تهیه شامی پوک با سیب زمینی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شامی پوک با سیب زمینی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شام ​​پوک با سیب زمینی

شامی پوک یگی یکی از غذاهای خطه گیلان است که بیشتر برای سفره افطار در ماه مبارک رمضان تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه شام ​​پوک با سیب زمینی برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سیب زمینیها 2 عدد وسط
پیاز 1 عدد وسط
گوشت گوساله 400 گرم
لپه ها 200 گرم
یک تخم مرغ 2 عدد
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه شام ​​پوک با سیب زمینی

مرحله اول

برای تهیه شامی پوک ابتدا لپه را از شب قبل در یک کاسه آب می ریزیم و می گذاریم خوب خیس بخورد تا ورم آن برطرف شود. در صورت امکان بهتر است چند بار آب کاسه را عوض کنید و آب تمیز بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله پیاز را به صورت 4 عدد قارچ یا خلال درشت برش می دهیم سپس همراه با گوشت در قابلمه مناسبی قرار می دهیم. سپس مقداری فلفل سیاه و زردچوبه را به همراه ۲ فنجان آب جوش به قابلمه اضافه کنید.

سطح سوم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد می گذاریم تا آب بجوشد سپس حرارت را کم کرده و اجازه می دهیم گوشت به مدت 45 دقیقه بپزد. بعد از این مدت لپه را آبکشی می کنیم و به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

در این مدت سیب زمینی ها را پوست بگیرید سپس خوب بشویید و به قابلمه اضافه کنید. حالا اجازه دهید تا گوشت و کاد 45 دقیقه دیگر بپزد. در 5 دقیقه آخر پخت، به لپه و گوشت نمک اضافه کنید.

مرحله پنجم

پس از پختن گوشت و لپه، محتویات قابلمه را در آبکش بریزید، سپس گوشت را جدا کرده و در کاسه چرخ گوشت بریزید تا کاملا جدا و غلیظ شود.

مرحله ششم

لپه را به همراه سایر مواد در همزن یا چرخ گوشت بریزید و چرخ کنید. سپس گوشت چرخ کرده را در ظرف مناسبی بریزید و سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مرحله هفتم

در این مرحله درب کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سس استراحت کند. سپس ظرف مناسبی را روی اجاق می گذاریم و کمی روغن به تابه اضافه می کنیم.

مرحله هشتم

حالا به اندازه نارنگی می گیریم و در دست به شکل گرد در می آوریم سپس با انگشت وسط سوراخ می کنیم و در روغن می گذاریم تا سرخ شود. اگر یک شام خوب پیش نرفت، شام های بعدی را به همین ترتیب سرخ می کنیم.

مرحله نهم

اگر آب ریز شد، یک عدد سفیده را در ظرفی با چنگال هم می زنیم، سپس قبل از سرخ کردن شام، کمی سفیده از دو طرف آن می مالیم. این باعث می شود عصرها ناپدید نشوند.

مرحله دهم

بعد از اینکه شمی ها خوب سرخ شدند، آنها را روی حوله قرار دهید تا چربی اضافی آنها کاملا گرفته شود و تردتر شوند. در آخر شامی پوک را به سلیقه خود با نان یا برنج سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا