طرز تهیه شامی کباب با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شامی کباب را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شام باربیکیو
شامی کباب یکی از غذاهای اصلی و بسیار لذیذ ایرانی است که در شهری با دستوری متفاوت تهیه می شود، این غذای خوشمزه به نام کتلت نیز شناخته می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه شام باربیکیو برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
گوشت چرخکرده | 150 گرم |
سیب زمینیها | 200 گرم (2 عدد متوسط) |
پیاز | 12 عدد وسط |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
گیاه معطر خشک | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | کافی |
زردچوبه و کره | کافی |
طرز تهیه شام باربیکیو
مرحله اول
من آماده می کنم شام باربیکیو خوشمزه ابتدا سیب زمینی ها و پیازها را با رنده متوسط رنده کنید سپس با دست از آب اضافی آن ها خارج کنید. سپس سیب زمینی و پیاز را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
در این مرحله گوشت چرخ کرده را به همراه کمی نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به ظرف اضافه می کنیم. در صورت تمایل می توانیم از ادویه های مورد علاقه مان هم استفاده کنیم، مثلا کمی فلفل قرمز یا زنجبیل اضافه کنیم تا غذا تندتر شود.
سطح سوم
در این مرحله سبزی معطر خشک شده را به ظرف اضافه می کنیم. برای سبزیجات معطر می توانیم از جعفری، گشنیز و … هم استفاده کنیم. البته سبزیجات محلی و کوهی طعم بهتری به شام باربیکیو می دهند.
مرحله چهارم
حالا مواد رو با دست هم میزنیم تا کاملا یکدست بشه بعد مثل سس کباب به مدت 10 دقیقه ورز میدیم تا سس کباب کاملا یکدست و یکدست بشه. سپس درب ظرف را بپوشانید.
مرحله پنجم
حالا برای اینکه سس کباب به اصطلاح قدیمی کهنه بشه و عطر ادویه ها کاملا گرفته بشه ظرف رو به مدت 2 ساعت داخل یخچال قرار میدیم. بعد از این مدت ظرف را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ششم
در این مرحله ظرف مناسبی را روی اجاق گذاشته و کمی روغن اضافه می کنیم. بعد از اینکه روغن خوب داغ شد، مخلوط شامی کباب را به اندازه یک نارنگی برداشته و با دست به شکل گرد در می آوریم.
مرحله هفتم
حالا با کف دست صاف کنید و داخل روغن بگذارید تا سرخ شود. بهتر است ضخامت کتلت ها زیاد نباشد تا مغزها کاملا پخته شوند. بعد از اینکه یک طرف کتلت ها خوب سرخ شد آنها را برمی گردانیم.
مرحله هشتم
به همین ترتیب همه کتلت ها را سرخ می کنیم سپس روی حوله می چینیم تا چربی اضافی کتلت ها گرفته شود. اگر بخواهیم کتلت ها نرمتر شوند نیازی به اضافه کردن روغن نیست.
مرحله نهم
در صورت تمایل مقداری سیب زمینی و گوجه فرنگی را خرد کرده و همراه با کتلت سرخ کنید. در آخر کتلت ها را به همراه سیب زمینی سرخ شده و گوجه فرنگی در ظرف مناسبی ریخته و با نان یا برنج سرو کنید.
نکاتی برای تهیه شام باربیکیو
طعم بد کتلت
شاید تجربه کرده باشید که طعم و رنگ کتلت آن چیزی نیست که انتظار داشتید. مهم ترین عاملی که می تواند روی طعم و رنگ کتلت تاثیر منفی بگذارد آب سیب زمینی است و به همین دلیل توصیه می شود آب سیب زمینی ها را بعد از رنده کاملا گرفته و به مواد دیگر اضافه کنید.
5
114