آشپزی

طرز تهیه شامی کباب لرستانی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شامی کباب لرستانی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شام ​​کباب لرستانی

شامی کباب لرستان که در برخی از شهرهای کشورمان به شامی کوو معروف است یکی از خوشمزه ترین و اصیل ترین غذاهای ایرانی است که آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه شامی کوو برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
گوشت چرخکرده 500 گرم
پیاز 1 قطعه بزرگ
گردو 50 گرم
آرد نخودچی 2 تا 3 قاشق غذاخوری
یک تخم مرغ 1 قطعه
سبزیجات معطر 100 گرم
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی
مواد لازم برای سس
گردو 100 گرم
پیاز 4 عدد وسط
رب انار 4 قاشق غذاخوری
سبزیجات معطر 50 گرم
آب سرد 2 لیوان
نمک و فلفل کافی
زردچوبه و کره کافی

طرز تهیه شام ​​کباب لرستانی

مرحله اول

برای تهیه شام ​​کباب لرستانی ابتدا پیاز را روی رنده متوسط ​​رنده کنید سپس خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس پیاز رنده شده را به همراه گوشت چرخ کرده در ظرف مناسبی بریزید.

مرحله دوم

در این مرحله گردوها را نگینی خرد کنید سپس به همراه آرد نخودچی، تخم مرغ، کمی نمک، فلفل و زردچوبه به ظرف اضافه کنید. سپس سبزی معطر را ریز خرد کنید.

سطح سوم

حالا سبزیجات را به کاسه اضافه کنید سپس مواد را خوب مخلوط کنید تا کاملا یکدست شود. سپس درب ظرف را سلفون می بندیم و به مدت یک ساعت در یخچال می گذاریم تا سس کباب استراحت کند.

مرحله چهارم

بعد از یک ساعت کاسه را از یخچال خارج می کنیم سپس ظرف مناسبی را روی اجاق قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم. سپس دستمان را خیس می کنیم و به اندازه یک نارنگی از مخلوط می گیریم.

مرحله پنجم

حالا بهش فرم میدیم و با کف دست پهن میکنیم بعد تو روغن داغ میذاریم تا سرخ بشه. بعد از اینکه یک طرف شمیس ها خوب سرخ شد، آن را برمی گردانیم تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله ششم

بعد از اینکه شمی ها کاملا سرخ شدند آن ها را از ماهیتابه خارج کرده و کنار بگذارید. حالا تابه را با پارچه ای تمیز کنید سپس مقداری روغن به تابه اضافه کنید و بگذارید داغ شود.

مرحله هفتم

در این مرحله پیاز را نگینی خرد کنید سپس به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا پیاز سبک شود. سپس مقداری نمک، فلفل و زردچوبه را به تابه اضافه کنید و خوب تفت دهید تا مواد یکدست شوند.

مرحله هشتم

در این مرحله سبزی های معطر را ریز خرد کرده و به تابه اضافه می کنیم سپس خوب تفت می دهیم تا سبزی ها قهوه ای شوند. سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید و سپس آب سرد را اضافه کنید.

مرحله نهم

حالا سس را یک ساعت با حرارت ملایم در روغن می گذاریم سپس شمیس ها را داخل سس می گذاریم و می گذاریم شمیس ها در سس به مدت یک ساعت بپزند تا سس کاملا جذب شود.

مرحله دهم

بعد از اینکه سس کاملا غلیظ شد، شام باربیکیو ما آماده است. در پایان شام سیخ ها را در بشقاب مورد نظر قرار دهید سپس سس باقی مانده را روی شام ها بریزید. در پایان شام سیخ را با برنج سرو می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا