طرز تهیه شاورما مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شاورما مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شاورما مرغ
شاورما مرغ یکی از غذاهای لذیذ و اصیل عربی است که منشا آن کشور لبنان است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه شاورما مرغ برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
سینه مرغ | 1 قطعه |
نمک و فلفل | کافی |
پودر آویشن و سیر | کافی |
آب لیمو ترش | 1 قاشق غذاخوری |
ماست | 2 قاشق غذاخوری |
ژامبون ورقه شده | حدود 1 فنجان |
قارچ | 400 گرم |
نان پیتا، تافتون یا لواش | 4 قطعه گرد |
طرز تهیه شاورما مرغ
مرحله اول
من آماده می کنم شاورمای مرغ ابتدا سینه های مرغ را به صورت مکعبی و به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرفی بریزید سپس نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس ماست و آبلیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مرغ را مخلوط کنید.
مرحله دوم
سپس مرغ ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا همه طعم ها با هم مخلوط شوند و مرغ ها خوش طعم شوند و در این فاصله قارچ ها را تمیز کرده و بشویید و حلقه ای برش دهید و سپس در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید.
سطح سوم
وقتی حرارت زیاد شد قارچ ها آب نمی دهند سپس آب لیموترش تازه را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا سیاه نشود.
مرحله چهارم
سپس طبق ذائقه و ذائقه خود مقداری گوشت یا ژامبون مرغ را برش داده و ریز خرد کرده و در تابه می گذاریم و کمی تفت می دهیم سپس کمی نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود. و همه مواد را با هم مخلوط کنید.
مرحله پنجم
سپس سینه های مرغ را در ماهیتابه بریزید و با کمی روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آبکی شود و سپس حرارت را کم کنید تا سینه مرغ خوب بپزد و مغز آن کاملا بپزد سپس سینه ها را با قارچ مخلوط کنید و مخلوط ژامبون و کنار بگذارید
مرحله ششم
سپس با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید از هر نوع نانی که می خواهید استفاده کنید، نان لواش و نان تافتون بهترین گزینه هستند، سپس برای این مقدار مواد 4 نان از هر نوع کافی است، سپس می توانید نان را انتخاب کنید. با توجه به سلیقه شما
مرحله هفتم
برای تهیه سس، سس فرنچ و سس رنچ را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، سپس مقداری خیارشور را با رنده ریز رنده کنید و به سس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، در صورت تمایل می توانید از رنده معمولی هم استفاده کنید.
مرحله هشتم
سپس مقداری رازیانه را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس رازیانه را با چاقوی تیز برش دهید و روی مواد سس بریزید و همه مواد سس را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم مواد کاملا مخلوط شود.
مرحله نهم
سپس مقداری سس روی نان بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح نان را بپوشاند، سپس یک لایه از مخلوط مواد را روی نان بریزید و نان را به شکل رول در بیاورید و در سینی بچینید و یک جسم سنگین روی آن تا زمانی که رول ها کباب شوند.
مرحله دهم
وقتی نان رول ها پخت، آن ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس نان رول ها را برش دهید و به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مقوی یا یک پیش غذای ساده با انواع سالاد، ترشی و دارچین سرو کنید.
5
2