آشپزی

طرز تهیه شاورما مرغ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شاورما مرغ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شاورما مرغ

شاورما مرغ یکی از غذاهای لذیذ و اصیل عربی است که منشا آن کشور لبنان است. برای معرفی کامل گام به گام طرز تهیه شاورما مرغ برای بالاخره یک سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
سینه مرغ 1 قطعه
نمک و فلفل کافی
پودر آویشن و سیر کافی
آب لیمو ترش 1 قاشق غذاخوری
ماست 2 قاشق غذاخوری
ژامبون ورقه شده حدود 1 فنجان
قارچ 400 گرم
نان پیتا، تافتون یا لواش 4 قطعه گرد

طرز تهیه شاورما مرغ

مرحله اول

من آماده می کنم شاورمای مرغ ابتدا سینه های مرغ را به صورت مکعبی و به اندازه دلخواه برش بزنید و در ظرفی بریزید سپس نمک و فلفل و آویشن و پودر سیر را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید سپس ماست و آبلیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید مرغ را مخلوط کنید.

مرحله دوم

سپس مرغ ها را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا همه طعم ها با هم مخلوط شوند و مرغ ها خوش طعم شوند و در این فاصله قارچ ها را تمیز کرده و بشویید و حلقه ای برش دهید و سپس در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید و بگذارید.

سطح سوم

وقتی حرارت زیاد شد قارچ ها آب نمی دهند سپس آب لیموترش تازه را به قارچ اضافه کنید و هم بزنید تا سیاه نشود.

مرحله چهارم

سپس طبق ذائقه و ذائقه خود مقداری گوشت یا ژامبون مرغ را برش داده و ریز خرد کرده و در تابه می گذاریم و کمی تفت می دهیم سپس کمی نمک و فلفل به مواد اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا عطر ادویه ها گرفته شود. و همه مواد را با هم مخلوط کنید.

مرحله پنجم

سپس سینه های مرغ را در ماهیتابه بریزید و با کمی روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آبکی شود و سپس حرارت را کم کنید تا سینه مرغ خوب بپزد و مغز آن کاملا بپزد سپس سینه ها را با قارچ مخلوط کنید و مخلوط ژامبون و کنار بگذارید

مرحله ششم

سپس با توجه به ذائقه و ذائقه خود می توانید از هر نوع نانی که می خواهید استفاده کنید، نان لواش و نان تافتون بهترین گزینه هستند، سپس برای این مقدار مواد 4 نان از هر نوع کافی است، سپس می توانید نان را انتخاب کنید. با توجه به سلیقه شما

مرحله هفتم

برای تهیه سس، سس فرنچ و سس رنچ را در ظرفی ریخته و مخلوط کنید، سپس مقداری خیارشور را با رنده ریز رنده کنید و به سس اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، در صورت تمایل می توانید از رنده معمولی هم استفاده کنید.

مرحله هشتم

سپس مقداری رازیانه را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود، سپس رازیانه را با چاقوی تیز برش دهید و روی مواد سس بریزید و همه مواد سس را با هم مخلوط کنید تا عطر و طعم مواد کاملا مخلوط شود.

مرحله نهم

سپس مقداری سس روی نان بریزید و آن را پخش کنید تا کاملا سطح نان را بپوشاند، سپس یک لایه از مخلوط مواد را روی نان بریزید و نان را به شکل رول در بیاورید و در سینی بچینید و یک جسم سنگین روی آن تا زمانی که رول ها کباب شوند.

مرحله دهم

وقتی نان رول ها پخت، آن ها را از تابه خارج کرده و در ظرف مناسبی بریزید، سپس نان رول ها را برش دهید و به عنوان یک صبحانه خوشمزه و مقوی یا یک پیش غذای ساده با انواع سالاد، ترشی و دارچین سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا