طرز تهیه شربت خاکشیر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شربت خاکشیر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شربت خاکشیر
شربت خاکشیر یکی از نوشیدنی های سنتی و بسیار لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف درست می شود، آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه شربت خاکشیر برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای 6 نفر | |
قند | 1 فنجان |
آب سرد | 6 لیوان |
Flixweed | ½ فنجان |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
آبلیموی تازه (اختیاری) | کافی |
طرز تهیه شربت خاکشیر
مرحله اول
برای تهیه شربت حکشیر مجلسی ابتدا حکشیر را در ظرف مناسبی بریزید سپس روی حکشیر را با آب بپوشانید و بشویید. سپس کاکشیرا را چند بار در ظرف دیگری بریزید تا ماسه و کثیفی شسته شود.
مرحله دوم
در این مرحله که هشیره کاملا شسته و تمیز شد آن را در ظرفی جداگانه می ریزیم سپس روی آن آب می ریزیم و اجازه می دهیم هشیره به مدت 2 ساعت در آب بماند تا خیس شود.
سطح سوم
حالا بعد از گذشت این مدت آب اضافی کاکشیرا را می ریزیم سپس کاکشیرا را در ظرف مناسبی می ریزیم و شکر را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم شکر 1-2 دقیقه خیس بخورد سپس هم می زنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله که ذرات شکر کاملا حل شد، گلاب را به همراه آبلیموی تازه داخل کوزه می ریزیم و دوباره هم می زنیم. سپس آب سرد را داخل کوزه می ریزیم و دوباره هم می زنیم تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم
در آخر داخل لیوان های سرو چند تکه یخ بریزید و دوباره شربت را هم بزنید تا ساردین های ته نشین شده با شربت مخلوط شوند سپس شربت را در لیوان های مورد نظر بریزید و سرو کنید. نوش جان.
5
2