طرز تهیه شربت سکنجبین +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شربت سکنجبین
شربت سکنجبین یکی از نوشیدنی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که علاوه بر رفع تشنگی دارای خواص درمانی نیز می باشد. طرز تهیه شربت سکنجبین برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم شربت سنجابین |
|
اب | 7 لیوان |
قند | 6 لیوان |
نعناع | 600 گرم |
سرکه سیب | 6 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه شربت سکنجبین
مرحله اول
من آماده می کنم شربت زنجبیل خوشمزه ابتدا ظرف مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و آب اضافه می کنیم. سپس شکر را به قابلمه اضافه کنید و خوب هم بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود.
مرحله دوم
حالا نعنا را بشویید و انتهای شاخه های نعنا را با نخ ببندید. وقتی ذرات شکر حل شد، نعنا را داخل کاسه بریزید و هم بزنید. سپس سرکه سیب را به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید.
سطح سوم
در این مرحله شربت را به مدت 3-2 ساعت روی آتش می گذاریم تا کاملا غلیظ شود و به قوام خود برسد. بعد از این مدت برای بررسی قوام شربت، یک قاشق غذاخوری از شربت را در نعلبکی بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
مرحله چهارم
شربت که خنک شد با دو انگشت امتحان می کنیم، اگر شربت کشدار بود به قوام دلخواه رسیده است. حالا قابلمه را از روی حرارت بردارید و شربت سکنجبین را از صافی رد کنید.
مرحله پنجم
سپس می گذاریم شربت خوب خنک شود و با آب داخل لیوان های سرو می ریزیم و در صورت تمایل تخم مرغ های شربتی یا هکشیر را اضافه می کنیم و با چند تکه یخ سرو می کنیم. نوش جان.