آشپزی

طرز تهیه شوید خولی گیلانی بسیار خوشمزه با رسپی ساده در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه رازیانه خولی گیلانی

شوید خولی گیلانی یکی ازغذاهای سنتی و خوشمزه شمالیریشه در فرهنگ غنی استان گیلان دارد. این غذا با استفاده از مواد تازه و معطر طعمی مطبوع دارد و یادآور طبیعت بکر گیلان است. ترکیبی از سبزیجات، پروتئین ها و ادویه های خوش طعم که دقیقاً و متعادل هستند تا غذاهای خوشمزه و مغذی را ارائه دهند.

برای تهیه رازیانه خولی گیلانی ابتدا سینه مرغ را تفت دهید و سپس با پیاز و سیر و ادویه مخلوط کنید. مرغ را با آب بجوشانید تا نصف شود. رازیانه و رب را سرخ کرده و به مرغ اضافه کنید. در انتها آلو و تخم مرغ را اضافه کنید و بگذارید خورش کاملا جا بیفتد. این غذا را می توانید با برنج سرو کنید

عناصر اندازه ی
آلو 4 عدد
یک تخم مرغ 1 قطعه
پیاز 1 قطعه
سینه مرغ 1 قطعه
که باید انجام شود 250 گرم
سیر 2 قرص
خداوند 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، زردچوبه کافی

طرز تهیه رازیانه خولی گیلانی

مرحله 1: تهیه و تفت دادن مرغ

ابتدا سینه های مرغ را با دقت بشویید و در تابه ای با کمی روغن بریزید. مرغ را سرخ کنید تا سطح آن کمی طلایی شود. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

مرحله 2: پیاز و سیر را سرخ کنید

پیاز ریز خرد شده است. پیاز را در همان قابلمه با کمی زردچوبه تفت دهید. سپس سیر را پوره کرده و به مخلوط پیاز اضافه کنید. این اجازه می دهد تا طعم سیر و پیاز به خوبی در غذا نفوذ کند.

مرحله 3: مرغ و آب را اضافه کنید

مرغ های سرخ شده را به قابلمه برگردانید و مقداری نمک و فلفل به آن اضافه کنید. سپس دو لیوان آب به مرغ اضافه کنید و در قابلمه را ببندید. حرارت را زیاد کنید تا آب بجوشد سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید مرغ تا نصف بپزد.

مرحله چهارم: رازیانه و پاستا را سرخ کنید

رازیانه تازه را بشویید و پس از خشک شدن آن را ریز خرد کنید. رازیانه سرخ شده در تابه با کمی روغن سرخ می شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا رب رنگ و عطر مطبوعی به خود بگیرد. این مخلوط را به مرغ پخته شده اضافه کنید.

مرحله 5: آلو را اضافه کنید

وقتی آب گوشت شروع به غلیظ شدن کرد و مرغ ها پختند، آلوها را اضافه کنید. آلو به افزودن طعم ترش و دلچسب به خورش کمک می کند و بافت غذا را جذاب تر می کند.

مرحله 6: تخم مرغ را اضافه کنید

در 10 دقیقه آخر پخت، تخم مرغ را به آرامی داخل خورش بریزید و به آرامی هم بزنید تا تخم مرغ به تکه های کوچک شکسته و یکدست بپزد. اگر ترجیح می‌دهید تخم‌مرغ‌ها خوب آب پز شوند، می‌توانید درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید به همین شکل بپزند.باگلی کاتک«پخته شده.

مرحله 7: تمام کنید و سرو کنید

در آخر نمک خورش را اندازه و تنظیم کنید. خورش تمام شده را با برنج سفید سرو کنید و از طعم مطبوع و معطر آن لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا