آشپزی

طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شوید پلو با ماهیچه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه برنج رازیانه با ماهیچه

رازیانه پلو با ماهیچه یکی از انواع غذاهای لذیذ ایرانی است که با دستور پخت های مختلف می توانید آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه برنج رازیانه با ماهیچه برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 3 نفر
ماهیچه گوسفند 400 گرم
برنج 3 فنجان
رازیانه خشک 3 قاشق غذاخوری
پیاز 3 عدد بزرگ
کره 50 گرم
زعفران آب پز 1 فنجان
سیر 4 عدد قرص
چوب دارچین 1 عدد وسط
زردچوبه، نمک و فلفل کافی

طرز تهیه برنج رازیانه با ماهیچه

مرحله اول

من آماده می کنم رازیانه پلو با ماهیچه های خوش طعم در ابتدای کار قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و روغن را به آن اضافه می کنیم سپس ماهیچه را به قابلمه اضافه می کنیم و دو طرف آن را خوب تفت می دهیم.

مرحله دوم

حالا سیر را به همراه یک چوب دارچین و مقداری فلفل سیاه و زردچوبه به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود. سپس پیاز را خلال کرده و در قابلمه را روی ماهیچه قرار می دهیم.

سطح سوم

در این مرحله زعفران پخته شده را به قابلمه اضافه کنید سپس درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ماهیچه ها با آب پیاز به مدت ۴ تا ۵ ساعت کاملا بپزند. بعد از 4 ساعت قابلمه را تا نیمه از آب پر کنید.

مرحله چهارم

حالا قابلمه را روی حرارت زیاد قرار دهید و آب را به جوش بیاورید. وقتی آب به جوش آمد برنج را می شوییم و در قابلمه را نمک می زنیم سپس برنج را به مدت 8-12 دقیقه در آب در حال جوش می گذاریم.

مرحله پنجم

بعد از این مدت زمانی که پخت اولیه برنج تمام شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را آبکشی کنید. سپس در یک قابلمه مناسب مقداری روغن مایع می ریزیم سپس ته دیگ مورد نظر را فیکس می کنیم.

مرحله ششم

حالا برنج را به همراه رازیانه خشک یک لایه در قابلمه بریزید سپس درب قابلمه را ببندید. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و قابلمه را روی آن می گذاریم و اجازه می دهیم برنج به مدت 45 دقیقه بپزد.

مرحله هفتم

در 30 دقیقه آخر پخت ماهیچه، نمک را اندازه کنید و آن را هم بزنید. وقتی رازیانه برنج پخت، قابلمه را از روی حرارت بردارید و برنج را در ظرف مورد نظر بریزید، سپس با گوشت سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا