طرز تهیه شوید پلو با مرغ +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه برنج رازیانه با مرغ
پلو مرغ و رازیانه یکی از انواع غذاهای مونتاژی ایرانی است که معمولا برای مجلسی تهیه می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه برنج رازیانه با مرغ برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای 2 نفر | |
برنج | 2 لیوان |
طبل | 400 گرم |
پیاز | 1 قطعه |
که باید انجام شود | 100 گرم |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 2 قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | کافی |
آبلیموی تازه | 1 قطعه |
نمک | کافی |
طرز تهیه برنج رازیانه با مرغ
مرحله اول
برای تهیه پلو رازیانه مرغ ابتدا برنج را بشویید سپس در ظرف آب بریزید و 1 قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. سپس اجازه دهید برنج به مدت 2 ساعت در آب بماند و خیس شود.
مرحله دوم
حالا پای مرغ را به یک قابلمه آب اضافه کنید، سپس پوست ۱ عدد پیاز را جدا کرده و بشویید. سپس پیاز کامل را با پای مرغ به قابلمه اضافه کنید و به اندازه کافی نمک اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله نیمی از آب لیموترش تازه را به پای مرغ اضافه کنید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پای مرغ کاملا بپزد. توجه داشته باشید که در پایان پخت باید آب مرغ به اندازه 1 فنجان آب مرغ باشد.
مرحله چهارم
حالا اجازه دهید پای مرغ به مدت ۴۵ دقیقه در آب جوش بماند تا کاملا بپزد. سپس بعد از گذشت این مدت پای مرغ را از قابلمه خارج می کنیم سپس کمی نمک و باقی مانده آبلیموی تازه را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
در این مرحله زعفران پخته شده را به پای مرغ اضافه می کنیم و ماساژ می دهیم تا طعم ها به مرغ برود. بعد شوید را می شوییم و در آبکش می گذاریم و می گذاریم آب اضافی آن کشیده شود.
مرحله ششم
حالا رازیانه را روی تخته گوشت می گذاریم سپس آن را ریز خرد می کنیم. سپس یک قابلمه آب را روی حرارت زیاد می گذاریم سپس 1 قاشق چایخوری نمک اضافه می کنیم و می گذاریم آب بجوشد.
مرحله هفتم
در این مرحله برنج را در آبکش ریخته و اجازه دهید آب اضافی آن کشیده شود سپس آن را در قابلمه آب جوش بریزید. سپس اجازه دهید برنج به مدت 8 تا 12 دقیقه در آب جوش بماند تا پخت اولیه آن کامل شود.
مرحله هشتم
حالا بعد از گذشت این مدت زمانی که برنج دور برنج نرم شد و مغز آن کمی چسبناک شد، قابلمه را از روی حرارت برداشته سپس برنج را آبکشی می کنیم. سپس مقداری روغن مایع را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله نهم
در این مرحله ته دیگ مورد نظر را در قابلمه فیکس می کنیم سپس یک لایه برنج داخل قابلمه می ریزیم و مقداری رازیانه روی برنج اضافه می کنیم. سپس به همین ترتیب برنج و شوید را لایه لایه داخل قابلمه می ریزیم تا مواد تمام شود.
مرحله دهم
حالا درب قابلمه را می بندیم و روی قابلمه می گذاریم. سپس شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس قابلمه را روی شعله پخش کن می گذاریم و می گذاریم شوید پلو به مدت 45 دقیقه بجوشد.
مرحله یازدهم
در این مرحله تابه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس مقداری روغن مایع و کره داخل تابه می ریزیم و اجازه می دهیم کره آب شود. سپس پوره گوجه فرنگی را به تابه اضافه کرده و تفت دهید.
مرحله دوازدهم
حالا که بوی خامی رب گوجه فرنگی از بین رفته، پس رنگش روشن شده، پای مرغ را در تابه می گذاریم و پاها را آرام آرام سرخ می کنیم تا له نشوند. سپس باقی مانده آب مرغ را به پوره گوجه فرنگی اضافه می کنیم.
مرحله سیزدهم
در این مرحله اجازه دهید سس روی اجاق بجوشد تا غلیظ شود. سپس بعد از 45 دقیقه برنج را با شوید مخلوط می کنیم سپس در ظرف مورد نظر می گذاریم و با پای مرغ سرو می کنیم. نوش جان.