آشپزی

طرز تهیه شکلات تخته ای +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

چگونه شکلات تخته ای درست کنیم

بلوک شکلاتی یکی از انواع شکلات های رایج بین المللی است که در تهیه انواع شیرینی و دسر مورد استفاده قرار می گیرد تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. چگونه شکلات تخته ای درست کنیم برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد تشکیل دهنده شکلات تخته ای
روغن قنادی یا روغن نارگیل را صاف کنید ⅓ فنجان
پودر کاکائو 2 و نیم قاشق غذاخوری
شکر پودر شده 2 و نیم قاشق غذاخوری
شیرخشک 2 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای شکلات شیری
روغن قنادی یا روغن نارگیل را صاف کنید ⅓ فنجان
شیرخشک 4 قاشق غذاخوری
شکر پودر شده 2 و نیم قاشق غذاخوری

چگونه شکلات تخته ای درست کنیم

مرحله اول

برای تهیه شکلات تخته ای خانگی ابتدا روغن صاف قنادی یا روغن نارگیل را در ظرف شیشه ای مقاوم در برابر حرارت می ریزیم سپس ظرف را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم.

مرحله دوم

حالا اجازه دهید کره کاملا ذوب شود. توجه داشته باشید که کره نباید داغ باشد تا زمانی که آب شود. در مرحله بعد کره را از روی حرارت کتری برداشته سپس پودر کاکائو را داخل الک می ریزیم.

سطح سوم

در این مرحله پودر کاکائو الک شده را به کره اضافه می کنیم و هم می زنیم تا پودر کاکائو در کره حل شود. سپس پودر قند را به همراه شیر خشک داخل الک می ریزیم و به تدریج با کره داخل کاسه صاف می کنیم.

مرحله چهارم

حالا ظرف را دوباره روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا شیر خشک کاملا حل شود و رنگ شکلات کمی روشن شود. سپس فرم مخصوص شکلات را انتخاب می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله مخلوط شکلاتی را داخل قالب سیلیکونی می ریزیم سپس قالب را چند بار روی سطح کار محکم می زنیم تا هوای اضافی بین مخلوط گرفته شود. سپس فرم را به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا سفت شود.

مرحله ششم

برای تهیه شکلات تخته ای شیری، کره صاف قنادی یا روغن نارگیل را در ظرف شیشه ای مناسبی بریزید، سپس ظرف شیشه ای را روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار دهید.

مرحله هفتم

در این مرحله که کره آب شد بلافاصله آن را از روی حرارت برمی داریم تا داغ نشود سپس شیر خشک را به همراه پودر قند داخل الک می ریزیم و روی کره ذوب شده صاف می کنیم و هم می زنیم تا مواد ترکیب می شوند.

مرحله هشتم

حالا ظرف را دوباره روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری قرار می دهیم و مدام هم می زنیم تا شیر خشک کاملا در کره حل شود و رنگ سفید شکلات کمی شفاف شود سپس از روی حرارت بر می داریم.

مرحله نهم

در آخر مخلوط شیر شکلات را داخل قالب سیلیکونی بریزید و قالب را چند ضربه محکم روی سطح کار بزنید تا هوای اضافی بین مخلوط گرفته شود سپس قالب را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا