طرز تهیه شکلات نارگیلی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شکلات نارگیلی
شکلات نارگیلی یکی از انواع شکلات های خوشمزه و پرطرفدار است که در دستور پخت های مختلف قابل تهیه است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شکلات نارگیلی در ادامه مطلب همراه باشید. سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده شکلات نارگیل |
|
شیر عسل | 100 گرم |
کره | 50 گرم |
شکلات سفید | 100 گرم |
شکلات تلخ | 100 گرم |
طرز تهیه شکلات نارگیلی
مرحله اول
برای تهیه شکلات نارگیلی در منزل در ابتدای کار قابلمه مناسبی را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و شیر عسلی را به قابلمه اضافه می کنیم. سپس می گذاریم شیر عسلی مایع شود سپس کره را به آن اضافه می کنیم.
مرحله دوم
حالا مواد را اضافه کنید تا کره کاملا آب شود سپس حرارت را خاموش کنید و شکلات سفید را به قابلمه اضافه کنید. سپس در قابلمه را مدام هم می زنیم تا شکلات از حرارت مواد آب شود.
سطح سوم
وقتی مخلوط شکلاتی کاملا صاف شد، داخل قالب مستطیلی معمولی را با کاغذ پخت بپوشانید، سپس مخلوط شکلاتی را داخل آن بریزید و قالب را چند بار روی سطح کار محکم بکوبید تا هوای اضافی گرفته شود.
مرحله چهارم
بعد از آن فرم را به مدت 1-2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا مخلوط شکلاتی کاملا سفت شود. بعد از این مدت شکلات تلخ را روی حرارت بخار کتری قرار می دهیم تا آب شود سپس می گذاریم کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
حالا قالب را از یخچال خارج کرده و هسته شکلاتی وسط را از قالب و کاغذ روغنی جدا کرده و روی سطح کار گذاشته و به اندازه های دلخواه برش بزنید. وقتی شکلات تلخ خنک شد، مغزهای خرد شده را در آن فرو کنید.
مرحله ششم
سپس شکلات ها را روی کاغذ روغنی قرار می دهیم سپس به مدت 1 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا کاملا سفت شوند. در نهایت شکلات نارگیلی را در ظرف مورد نظر بریزید و با چای سرو کنید. نوش جان.