طرز تهیه شیرینی بادام و هل +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی با بادام و هل
کیک هل بادام یکی از کیک های خوش طعم و لذیذی است که بافتی سبک و ترد دارد و با روش ها و مواد مختلف بسیار آسان و سریع درست می شود. برای آشنایی کامل و قدم به قدم طرز تهیه کیک بادام و هل با سایت آموزشی تینا چی همراه باشید.
مواد لازم برای کیک بادام و هل | |
کره نرم شده | 110 گرم معادل 1.2 فنجان است |
شکر پودر شده | 100 گرم معادل 1.3 فنجان است |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
وانیل | 1 قاشق چایخوری |
نمک | 1/8 قاشق چایخوری |
پودر بادام | 70 گرم معادل 1.2 فنجان است |
آرد همه منظوره | 190 گرم معادل 1 و نیم فنجان است |
پودر خمیرمایه | 1/4 قاشق چایخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
طرز تهیه شیرینی با بادام و هل
مرحله 1: آماده سازی کره و شکر
برای تهیه کیک بادام و هل ابتدا مقداری کره که به دمای محیط رسیده و نرم شده است را در ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی حدود 5 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست شود. قوام به دست آمده از مخلوط باید سبک، حجیم و یکنواخت باشد.
مرحله 2: تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید
در مرحله بعد تخم مرغ ها را به مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شود سپس کمی وانیل روی مواد ریخته و خوب هم می زنیم تا عطر وانیل به مخلوط مواد کشیده شود و بوی تخم مرغ ها از بین برود.
مرحله 3: مخلوط اولیه را با آرد و پودر بادام درست کنید
سپس پودر بادام را به مخلوط مواد اضافه کرده و هم می زنیم تا با مواد یکدست شود سپس آرد را در ظرف دیگری الک می کنیم تا سبک و یکدست شود سپس مقداری پودر هل و نمک و بکینگ پودر به آن اضافه می کنیم و با ترکیب خوب مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم: مواد را با آرد ترکیب کنید
سپس مخلوط آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه می کنیم و با لیسک هم می زنیم تا کاملا با هم ترکیب شوند تا بافت خمیر فرم گرفته کاملا یکدست شود سپس خمیر را در نایلون گذاشته و با دست صاف می کنیم. تا زمانی که کاملا محکم و منسجم شود
مرحله 5: خمیر را در یخچال بگذارید
سپس خمیر را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید و اجازه دهید خمیر خوب استراحت کند و سفت شود و پس از این مدت خمیر را از یخچال خارج کرده و روی سطح صافی قرار دهید و خمیر را با وردنه به ضخامت وردنه باز کنید. تقریبا 4 میلی متر
مرحله 6: برش و فرم دادن به خمیر
سپس خمیر را با کاتر به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید یا از فرم های آماده برای فرم دادن به خمیر استفاده کنید، سپس داخل قالب یا قالب فر را چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و خمیر برش خورده را قرار دهید. به فواصل
مرحله 7: آماده سازی قبل از پخت
سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند، سپس سینی را از یخچال خارج کرده و به مدت 15 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، سپس دمای فر گازی را روی 170 درجه و فر برقی را روی 160 درجه قرار دهید. درجه را تنظیم کنید.
مرحله 8: پخت کوکی ها
سپس اجازه دهید شیرینی ها به مدت 10 دقیقه در فر بپزند تا طلایی شوند، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کمی خنک شود، سپس شیرینی ها را با احتیاط از کاغذ پخت خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید. .
مرحله نهم: کیک ها را تزئین و سرو کنید
سپس به سلیقه خود کمی عسل یا شکلات ذوب شده روی کیک ها بمالید و با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی خرد شده یا خلال بادام تزئین کنید یا با پودر قند پودر کنید، سپس کیک های هل بادام را در ظرفی بریزید. مناسب. در آخر کیک بادام و هل را به عنوان یک میان وعده مغذی یا یک دسر شیک و خوشمزه همراه با چای سرو کنید.