طرز تهیه شیرینی بال فرشته با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی بال فرشته را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
نحوه ساخت بال فرشته
کیک بال فرشته یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه و آماده می شود.این کیک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بال فرشته با سایت آموزش همراه باشید.
مواد لازم برای کیک بال فرشته | |
تخم مرغ در دمای اتاق | 3 عدد |
قند | 120 گرم معادل نصف فنجان و 2 قاشق غذاخوری است |
روغن مایع | 120 میلی لیتر معادل نصف فنجان و 2 قاشق غذاخوری است |
نمک | 1 پنس |
وانیل | کافی |
پودر خمیرمایه | 1 و نیم قاشق چایخوری |
آرد قنادی | 390 تا 380 گرم تقریباً معادل 3 فنجان است |
نشاسته ذرت | 1 قاشق غذاخوری |
پودر کاکائو | 2 قاشق غذاخوری |
شکلات ذوب شده برای تزئین | 100 گرم |
آجیل | کافی |
نحوه ساخت بال فرشته
مرحله اول: تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید
برای درست کردن بال فرشته ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا گلوله شوند و کمی حجمشان زیاد شود سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بزنید. تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله 2: وانیل و نمک را اضافه کنید
وقتی بافت مخلوط کرمی و کشدار شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل داخل مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده است
مرحله 3: نشاسته، کره مایع و آرد را اضافه کنید
سپس نشاسته را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست و یکدست شود سپس کره مایع را روی مواد ریخته و کمی هم بزنید تا کره مخلوط شود و سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود. یکنواخت باشد
مرحله 4: بیکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب کنید
سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و مخلوط کرده و با هم مخلوط می کنیم، سپس مخلوط آرد را به آرامی و در چند مرحله روی مخلوط مواد ریخته و با لیسک به آرامی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و آرد داخل آن گلوله نزند.
مرحله 5: خمیر را تقسیم کرده و پودر کاکائو را اضافه کنید
وقتی بافت خمیر نرم و یکدست شد و به دست می چسبید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا بافت خمیر یکدست و نرم شود.دست نزنید
مرحله 6: خمیر را ورز دهید و آرد را اضافه کنید
سپس مقداری آرد به قسمت دیگر خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی شود و دیگر به دست نچسبد. نخور
مرحله 7: خمیر را در یخچال قرار دهید
سپس هر خمیر را در پلاستیک یا سلفون قرار دهید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سفت و منسجم شود، سپس هر خمیر را روی سطح صافی بین دو ورق کاغذ روغنی یا دو ورقه سلفون قرار دهید. دادن
مرحله هشتم: خمیر را باز کرده و به صورت رول کنید
سپس خمیر را با وردنه 33*25 به شکل مستطیل در آورید، سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر صاف قرار دهید و با چاقوی تیز دور خمیر را برش دهید تا یکدست و یکدست شوند، سپس پهن کنید. خمیر دو طرف..
مرحله نهم: شکل دادن به خمیر
سپس اول و انتهای خمیر رول شده را به سمت وسط خمیر بپیچانید تا شبیه بال های پروانه شود، سپس داخل قالب یا قالب را چرب کنید و کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و سپس خمیر را روغنی بچینید. زیر آن در سینی فر کاغذ بکشید یا قالب درست کنید.
مرحله 10: در فر از قبل گرم شده بپزید
دقت کنید اگر زیر خمیر سلفون بود آن را بردارید و سپس خمیر را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و سپس سینی یا قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس دمای فر گازی را روی 180 درجه قرار دهید. درجه سانتیگراد
مرحله یازدهم: کیک را بعد از پخت خنک کنید
سپس اجازه دهید خمیر به مدت 25 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شود، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید. دادن
مرحله 12: شکلات را آب کرده و روی کیک بمالید
بعد در ظرفی مقداری شکلات بریزید و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات کاملا آب شود و سپس ظرف را کنار بگذارید تا شکلات به دمای محیط برسد سپس روی کیک بریزید و روی سطح آن پخش کنید.
مرحله 13: کیک را با مواد مختلف تزئین کنید
سپس روی شکلات را با چنگال به شکل دلخواه بکشید و شکل دهید و سپس روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، کنجد و بادام یا تکه های شکلات بپاشید.
مرحله چهاردهم: کیک را در یخچال نگهداری کنید
سپس برای اینکه هنگام برش پای این کار را تمیز انجام دهید و پای مچاله نشود و ظاهر آن خراب نشود، پای را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکلات نیم ساعت خودش را بگیرد و قوام پای غلیظ شود.
مرحله 15: کیک بال فرشته را برش داده و سرو کنید
سپس کیک را از یخچال خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید سپس به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه یا به عنوان صبحانه ای سالم و مقوی با چای یا قهوه سرو کنید.
5
1