آشپزی

طرز تهیه شیرینی بال فرشته با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی بال فرشته را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

نحوه ساخت بال فرشته

کیک بال فرشته یکی از کیک های خوشمزه و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد و خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه و آماده می شود.این کیک خوشمزه طرفداران زیادی دارد و برای پذیرایی و مهمانی ها بسیار مناسب است. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه بال فرشته با سایت آموزش همراه باشید.

مواد لازم برای کیک بال فرشته
تخم مرغ در دمای اتاق 3 عدد
قند 120 گرم معادل نصف فنجان و 2 قاشق غذاخوری است
روغن مایع 120 میلی لیتر معادل نصف فنجان و 2 قاشق غذاخوری است
نمک 1 پنس
وانیل کافی
پودر خمیرمایه 1 و نیم قاشق چایخوری
آرد قنادی 390 تا 380 گرم تقریباً معادل 3 فنجان است
نشاسته ذرت 1 قاشق غذاخوری
پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
شکلات ذوب شده برای تزئین 100 گرم
آجیل کافی

نحوه ساخت بال فرشته

مرحله اول: تخم مرغ و شکر را با همزن بزنید

برای درست کردن بال فرشته ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن برقی بزنید تا گلوله شوند و کمی حجمشان زیاد شود سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۴ تا ۵ دقیقه بزنید. تا کاملا مخلوط و یکدست شود.

مرحله 2: وانیل و نمک را اضافه کنید

وقتی بافت مخلوط کرمی و کشدار شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر وانیل داخل مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا به خوبی ترکیب شده است

مرحله 3: نشاسته، کره مایع و آرد را اضافه کنید

سپس نشاسته را به مواد اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست و یکدست شود سپس کره مایع را روی مواد ریخته و کمی هم بزنید تا کره مخلوط شود و سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود. یکنواخت باشد

مرحله 4: بیکینگ پودر و آرد را با هم ترکیب کنید

سپس بکینگ پودر را به آرد اضافه کرده و مخلوط کرده و با هم مخلوط می کنیم، سپس مخلوط آرد را به آرامی و در چند مرحله روی مخلوط مواد ریخته و با لیسک به آرامی هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند و آرد داخل آن گلوله نزند.

مرحله 5: خمیر را تقسیم کرده و پودر کاکائو را اضافه کنید

وقتی بافت خمیر نرم و یکدست شد و به دست می چسبید خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید و به یک قسمت مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و ورز دهید تا بافت خمیر یکدست و نرم شود.دست نزنید

مرحله 6: خمیر را ورز دهید و آرد را اضافه کنید

سپس مقداری آرد به قسمت دیگر خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی شود و دیگر به دست نچسبد. نخور

مرحله 7: خمیر را در یخچال قرار دهید

سپس هر خمیر را در پلاستیک یا سلفون قرار دهید و به مدت 15 تا 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند و سفت و منسجم شود، سپس هر خمیر را روی سطح صافی بین دو ورق کاغذ روغنی یا دو ورقه سلفون قرار دهید. دادن

مرحله هشتم: خمیر را باز کرده و به صورت رول کنید

سپس خمیر را با وردنه 33*25 به شکل مستطیل در آورید، سپس خمیر کاکائویی را روی خمیر صاف قرار دهید و با چاقوی تیز دور خمیر را برش دهید تا یکدست و یکدست شوند، سپس پهن کنید. خمیر دو طرف..

مرحله نهم: شکل دادن به خمیر

سپس اول و انتهای خمیر رول شده را به سمت وسط خمیر بپیچانید تا شبیه بال های پروانه شود، سپس داخل قالب یا قالب را چرب کنید و کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و سپس خمیر را روغنی بچینید. زیر آن در سینی فر کاغذ بکشید یا قالب درست کنید.

مرحله 10: در فر از قبل گرم شده بپزید

دقت کنید اگر زیر خمیر سلفون بود آن را بردارید و سپس خمیر را روی کاغذ روغنی داخل سینی فر قرار دهید و سپس سینی یا قالب را در فر از قبل گرم شده به مدت 10 دقیقه قرار دهید و سپس دمای فر گازی را روی 180 درجه قرار دهید. درجه سانتیگراد

مرحله یازدهم: کیک را بعد از پخت خنک کنید

سپس اجازه دهید خمیر به مدت 25 دقیقه در فر بپزد تا سطح آن طلایی شود، سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس کیک را به آرامی از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید. دادن

مرحله 12: شکلات را آب کرده و روی کیک بمالید

بعد در ظرفی مقداری شکلات بریزید و روی حرارت غیر مستقیم نگه دارید تا شکلات کاملا آب شود و سپس ظرف را کنار بگذارید تا شکلات به دمای محیط برسد سپس روی کیک بریزید و روی سطح آن پخش کنید.

مرحله 13: کیک را با مواد مختلف تزئین کنید

سپس روی شکلات را با چنگال به شکل دلخواه بکشید و شکل دهید و سپس روی آن را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده، کنجد و بادام یا تکه های شکلات بپاشید.

مرحله چهاردهم: کیک را در یخچال نگهداری کنید

سپس برای اینکه هنگام برش پای این کار را تمیز انجام دهید و پای مچاله نشود و ظاهر آن خراب نشود، پای را در یخچال بگذارید و اجازه دهید شکلات نیم ساعت خودش را بگیرد و قوام پای غلیظ شود.

مرحله 15: کیک بال فرشته را برش داده و سرو کنید

سپس کیک را از یخچال خارج کرده و به شکل و اندازه دلخواه برش دهید و در ظرف مناسبی قرار دهید سپس به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه یا به عنوان صبحانه ای سالم و مقوی با چای یا قهوه سرو کنید.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا