طرز تهیه شیرینی بهار دونه با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی بهار دونه را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی بهار
بهار دونه یکی از شیرینی های خوشمزه و سنتی مازندران است که تهیه آن بسیار آسان است، این شیرینی خوشمزه طرفداران زیادی دارد و می توانید آن را به عنوان یک دسر شیک و مناسب با غذاهای سنتی سرو کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی بهار برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی بهار | |
برنج | 1 فنجان برنج خشک معادل 4 فنجان برنج پف کرده است |
قند | به ازای هر 4 فنجان برنج پف کرده 1 فنجان شکر |
اب | نصف فنجان |
آب پرتقال | 1 قاشق غذاخوری |
کره | کافی |
طرز تهیه شیرینی بهار
مرحله اول
به طرز تهیه شیرینی بهار خوشمزه است ابتدا چند ساعت قبل برنج را در قابلمه بریزید و مقداری آب روی آن بریزید و بگذارید خوب خیس بخورد سپس یک قابلمه را تا نیمه پر از آب کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد سپس برنج خیس خورده را بگذارید و بریزید. بیرون
مرحله دوم
سپس برنج را با آب به مدت 6-7 دقیقه بجوشانید تا نرم شود دقت کنید زمان پخت برنج زیاد نباشد چون ممکن است له شود و بافت آن به هم بریزد سپس برنج را آبکش کنید و داخل آن بریزید. سبد کنید تا آب اضافی آن را جمع کند.
سطح سوم
سپس در آفتاب یک حوله نخی پهن کنید و برنج را روی آن بریزید و بگذارید کاملا خشک شود و اگر برایتان سخت است حوله را جلوی پنکه پهن کنید و برنج را روی آن بریزید و پهن کنید و به برنج زمان بدهید. خوب بودن.خشک شدن
مرحله چهارم
سپس در قابلمه ای مقداری روغن بریزید و سپس توری در قابلمه قرار دهید و سپس قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید تا روغن داغ شود و سپس یک مشت برنج خشک را در توری بریزید، برنج سریع پف کند، سپس آن را بیرون بیاورید. خالص.
نکته:
توجه داشته باشید که 1 فنجان برنج خشک 4 فنجان برنج پف کرده می شود.
مرحله پنجم
برنج پف کرده را در ظرف دیگری بریزید و دوباره توری را داخل قابلمه با روغن قرار دهید و برنج خشک را داخل آن بریزید تا پف کند سپس توری را بردارید و برنج پف کرده را داخل ظرف خالی کنید و ادامه دهید تا تمام برنج تمام شود و پف کند.
مرحله ششم
سپس برای درست کردن شهد در ظرفی مقداری آب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید سپس یک پرتقال تمیز را بشویید و از وسط نصف کنید و آب آن را بگیرید و مقداری از آن را به مخلوط آب و شکر اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.
مرحله هفتم
سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر کاملا در آب حل شود و وقتی آب شروع به جوشیدن کرد اجازه دهید کمی بجوشد و شربت غلیظ شود و برای بررسی قوام شربت یک قاشق کوچک از شربت بریزید. در یک لیوان آب سرد بریزید
مرحله هشتم
بعد از آن اگر بتوانید با دست شربت را از آب جدا کنید یعنی شربت به غلظت مناسب رسیده و آماده است.
مرحله نهم
وقتی شهد به غلظت و قوام مناسب رسید، برنج پف کرده را داخل آن بریزید و خوب هم بزنید تا شربت کاملا جذب برنج شود، سپس تابه ای را چرب کنید و برنج را داخل آن بریزید و بگذارید 2 تا 3 ساعت بماند تا کاملا جا بیفتد. . آنها گرفتار می شوند.
مرحله دهم
بعد از اینکه برنج کاملا سفت و غلیظ شد با چاقوی تیز به شکل و اندازه دلخواه برش بزنید و از تابه خارج کنید و در ظرف دیگری بریزید و این شیرینی خوشمزه و سنتی را با انواع دارچین و چای سرو کنید.
5
1