آشپزی

طرز تهیه شیرینی حلزونی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک حلزونی

شیرینی حلزونی یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و ترد دارد، این شیرینی بدون نیاز به فر بسیار آسان تهیه می شود، می توانید آن را به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید و از آن برای پذیرایی استفاده کنید. برای راهنمای کامل و گام به گام طرز تهیه کیک حلزونی به ادامه مطلب بروید سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای خمیر مقدار مواد
یک تخم مرغ 1 قطعه
قند 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع 4 قاشق غذاخوری
ماست 5 قاشق غذاخوری
ارد 2 لیوان دسته دار
پودر خمیرمایه 1 و نیم قاشق چایخوری
مواد لازم برای خمیر مقدار مواد
عسل یا مربا 2 یا 3 قاشق غذاخوری
قند 2 قاشق غذاخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری

طرز تهیه کیک حلزونی

مرحله 1: تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید

ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی ریخته و با همزن دستی هم میزنیم تا گلوله شوند سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط و یکدست شوند تا مخلوط کرمی و کشدار شود.

مرحله 2: کره مایع و ماست را به مخلوط اضافه کنید

سپس کره مایع را به مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید تا یکدست شود سپس ماست را که به دمای محیط رسیده است به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط و یکدست شود به جای ماست می توانید از شیر استفاده کنید.

مرحله 3: آرد را الک کرده و با بکینگ پودر مخلوط کنید

سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکنواخت شود، سپس بکینگ پودر را اضافه کرده و با هم مخلوط کنید، دوباره مخلوط آرد را الک کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود، سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید. مخلوط .

مرحله چهارم: مخلوط نهایی مواد و ورز دادن خمیر

مواد را به آرامی با همزن دستی یا قاشق هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند، پس از یکدست شدن خمیر، خمیر را با دست ورز میدهیم تا بافت یکنواخت، یکدست، نرم و یکدست شود، سپس خمیر را روی سطح صاف باز میکنیم. سطح را چرب کنید.

مرحله 5: خمیر را پهن کنید و عسل یا مربا را اضافه کنید

سپس خمیر را با وردنه به شکل مستطیل باز کنید و دقت کنید که ضخامت خمیر خیلی نازک یا ضخیم نباشد سپس مقداری عسل یا مربای طعم دار که دوست دارید روی خمیر بریزید و روی سطح خمیر پخش کنید. خمیر را تا زمانی که خمیر کاملاً با عسل یا مربا پوشانده شود.

مرحله ششم: خمیر را با شکر و دارچین ورز دهید

سپس در ظرفی مقداری شکر بریزید، سپس پودر دارچین را به آن اضافه کرده و مخلوط کنید، حالا مخلوط شکر و دارچین را روی خمیر بریزید و آن را پخش کنید تا سطح خمیر را کاملا بپوشاند، سپس خمیر را از یک طرف بغلطانید.

مرحله 7: خمیر را به قطعات مساوی برش دهید

سپس با کاتر یا چاقوی تیز خمیر را به اندازه های یکنواخت و به عرض حدود 2 سانتی متر برش دهید.سعی کنید تکه های خمیر را هم اندازه نگه دارید تا کیک های زیباتری داشته باشید.همه رول های خمیر را به همین ترتیب برش بزنید و آماده کنید. .

مرحله هشتم: برش های خمیر را در روغن داغ سرخ کنید

سپس در تابه ای کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن داغ شود سپس برش های رول خمیر را در آن سرخ کنید و بعد از طلایی شدن یک طرف کیک ها آنها را برگردانید و طرف دیگر را نیز سرخ کنید.

مرحله نهم: کیک ها را تزئین و سرو کنید

سپس کیک ها را از قالب خارج کرده و روی توری یا پارچه ای قرار دهید تا چربی اضافی آن گرفته شود، سپس با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق آسیاب شده و خلال بادام به دلخواه تزئین کنید. در نهایت یک ردیف از حلزون های بامزه را در ظرفی مناسب بچینید و به عنوان یک دسر مجلسی شیک و جذاب سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا