آشپزی

طرز تهیه شیرینی خرمایی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک با خرما

کیک خرما یکی از انواع کیک های خوشمزه و ساده است که می توان با استفاده از دستور العمل های مختلف آن را تهیه کرد تا آموزش کامل مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه کیک با خرما برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم کیک خرمایی
کره 100 گرم
آرد قنادی 2 لیوان
پودر خمیرمایه ½ قاشق چایخوری
روغن مایع 5 قاشق غذاخوری
شیر عسلی 6 قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
پودر دارچین 1 قاشق چایخوری
گردو کافی
خرمای مرطوب کافی

طرز تهیه کیک با خرما

مرحله اول

برای تهیه شیرینی خرمایی خوشمزه، کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و اجازه دهید دمای آن با دمای محیط سازگار شود. حالا پوست و هسته خرماها را جدا می کنیم و در ظرف می ریزیم.

مرحله دوم

سپس پودر هل و پودر دارچین را به کاسه اضافه کنید و با پشت قاشق خوب بمالید سپس گردوی خرد شده را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید. اگر رب خرما سفت بود کمی آب به آن اضافه کنید.

سطح سوم

حالا از خمیر خرما گلوله هایی به اندازه فندق یا کمی بزرگتر جدا می کنیم و در ظرف مناسبی می گذاریم سپس در فریزر می گذاریم و می گذاریم کمی سفت شوند. سپس می رویم تا خمیر شیرینی را درست کنیم.

مرحله چهارم

برای این کار کره را که به دمای محیط رسیده است به همراه عسل و روغن مایع در ظرف مناسبی بریزید و با همزن خوب مخلوط کنید. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل الک بریزید.

مرحله پنجم

سپس مواد خشک را 3 بار الک کرده و کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید. مواظب باشید خمیر را زیاد مخلوط یا ورز ندهید تا نرم شود.

مرحله ششم

در این مرحله فر را با دمای 180 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس خمیر را به 20 قسمت مساوی تقسیم کرده و گلوله درست می کنیم. حالا گلوله های خمیر را کمی باز کنید و وسط آن ها یک گلوله خرما قرار دهید.

مرحله هفتم

حالا خمیر را جمع می کنیم تا گلوله خرما را بپوشاند سپس به دلخواه روی خمیر را مهر می زنیم. اگر مهر نبود می توانید با چنگال روی خمیر طرح بکشید. سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم.

مرحله هشتم

سپس خمیر پای را در سینی فر می گذاریم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا پای ها به مدت 12-15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا بپزند. پس از این مدت، قالب را از فر خارج کنید.

مرحله نهم

حالا بگذارید کوکی ها کاملا خنک شوند سپس از کاغذ روغنی بردارید و در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر کیک خرمایی را با چای تازه دم سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا