آشپزی

طرز تهیه شیرینی رسپیری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه راسپیری شیرین

شیرینی راسپیری یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد و به راحتی در دهان آب می شود.این شیرینی دلچسب بسیار شیک و مناسب برای سرو در ایام عید می باشد و بسیار راحت و سریع تهیه می شود. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه راسپیری شیرین برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی راسپیری
روغن در دمای اتاق 125 گرم
شکر پودر شده 30 گرم معادل 1/4 فنجان است
آرد سفید 125 گرم معادل 1 فنجان و 2 قاشق غذاخوری است
نشاسته ذرت 25 گرم معادل 3 قاشق غذاخوری است
پودر نسکافه 1 قاشق مرباخوری
آب گرم 1 قاشق غذاخوری
وانیل نوک یک قاشق چای خوری

طرز تهیه راسپیری شیرین

مرحله اول

برای درست کردن راسپیری خوشمزه ابتدا کره را در ظرفی ریخته و پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست و سبک شود سپس وانیل را روی مخلوط بریزید و مخلوط کنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود. بافت مخلوط یکنواخت است.

مرحله دوم

در یک کاسه کوچک مقداری آب جوش بریزید و پودر نسکافه را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس به مخلوط مواد اضافه کنید و هم بزنید تا بافت یکدستی به دست آید سپس داخل کاسه و آرد و نشاسته ذرت بزنید. با هم ترکیب کنید.

سطح سوم

سپس مخلوط آرد را 2 تا 3 بار الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس کم کم و در چند مرحله به مخلوط اضافه کنید و با همزن دستی به آرامی و در یک جهت هم بزنید تا آرد گلوله نشود. و خوب مخلوط کنید و بافت مخلوط یکنواخت شود.

مرحله چهارم

سپس مخلوط مواد را به سلیقه و سلیقه خود در دو قیف با دو لوله مختلف بریزید سپس کف قالب را کاغذ کره ای قرار دهید و کیک را با قیف ها روی آن پهن کنید سپس قالب را در فر از قبل گرم شده قرار دهید. در ده دقیقه پوشیده می شود

مرحله پنجم

دمای فر را روی 160 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید به مدت 20 دقیقه بپزند تا سطح آن طلایی شود سپس قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود سپس با احتیاط از فر خارج کنید. کاغذ.روغن را جدا کنید.

مرحله ششم

سپس شیرینی ها را در ظرف مناسبی بریزید و به سلیقه و ذائقه خود مقداری عسل یا میان وعده شکلاتی بریزید و با پودر پسته و پودر نارگیل و گردوی خرد شده تزیین کنید و این شیرینی لذیذ و لطیف را با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا