طرز تهیه شیرینی زبان با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی زبان را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی زبان
شیرینی ذباح یکی از قدیمی ترین شیرینی های ایرانی است که در گذشته به شیرینی مجلسی معروف بوده است برای مشاهده آموزش کامل و گام به گام. طرز تهیه شیرینی زبان برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی | |
ارد | 100 گرم |
مخمر فوری | 15 گرم |
نمک | 10 گرم |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
قند | 20 گرم |
کره قنادی | 200 گرم |
کره | 30 گرم |
اب | 220 گرم |
زرده | 1 قطعه |
طرز تهیه شیرینی زبان
مرحله اول
من آماده می کنم شیرینی زبان ساده در ابتدای کار کره را 30 دقیقه قبل از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و سپس اجازه می دهیم کره با دمای محیط سازگار شود و کاملا نرم شود.
مرحله دوم
حالا آرد را در صافی بریزید سپس 3 بار الک کنید و در ظرف مناسبی بریزید. در مرحله بعد مایه را به همراه نمک و شکر به آرد اضافه کنید سپس مخلوط کنید تا مواد یکدست و یکدست شوند.
سطح سوم
در این مرحله تخم مرغ را به آرد اضافه کرده و کمی ورز می دهیم. سپس به تدریج آب را به مخلوط آرد اضافه کنید سپس ورز دهید تا خمیر یکدست شود سپس کره را اضافه کرده و به ورز دادن ادامه دهید.
مرحله چهارم
حالا وقتی خمیر نرمی به دست آمد که به دست نچسبد، ورز دادن را متوقف می کنیم. سپس روی کاسه را با سلفون بپوشانید و خمیر را به مدت 30 دقیقه در دمای اتاق بگذارید تا حجم پیدا کند.
مرحله پنجم
در این مرحله بعد از سپری شدن این زمان روی سطح کار آرد بپاشید سپس خمیر را روی سطح کار قرار دهید. سپس با وردنه خمیر را پهن می کنیم سپس کره را در وسط خمیر قرار می دهیم.
مرحله ششم
حالا نیمی از خمیر را روی کره می چرخانیم و روی کره را کاملا با خمیر می پوشانیم. سپس دو طرف خمیر را با وردنه فشار می دهیم سپس آن را کاملا باز می کنیم و سپس خمیر را از وسط تا می کنیم.
مرحله هفتم
در این مرحله آرد اضافی چسبیده به خمیر را با قلم مو تمیز می زنم و دوباره با وردنه دو طرف آن را باز می کنم. سپس این کار را 3 بار انجام می دهیم تا کره و خمیر کاملا یکدست شود.
مرحله هشتم
حالا خمیر را با چاقو 1 سانت باز می کنیم سپس با قالب قالب می زنیم. سپس برش های سطحی روی خمیر ایجاد می کنیم سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر را با فاصله داخل آن می چینیم.
مرحله نهم
در این مرحله زرده تخم مرغ را با چنگال هم می زنیم تا از حالت انعقاد خارج شود. حالا برس را به زرده تخم مرغ آغشته کنید، سپس آن را روی خمیر بمالید. سپس روی خمیر را با حوله بپوشانید و 1 ساعت استراحت دهید.
مرحله دهم
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و می گذاریم کاملا گرم شود. سپس کلوچه ها را در طبقه وسط فر قرار می دهیم سپس به مدت 20 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا پخته شوند.
مرحله یازدهم
در آخر پس از گذشت این مدت، کلوچه ها را از فر خارج کرده و به دلخواه با شربت بار و پودر نارگیل تزئین می کنیم. سرگرمی روز شیرینی ها را در ظرف دلخواه خود می گذاریم سپس با چای تازه دم کرده سرو می کنیم. نوش جان.
5
2