طرز تهیه شیرینی زعفرانی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه کیک زعفرانی
زعفران یکی از انواع شیرینی های خوشمزه ایرانی است که طعم و عطر بی نظیری دارد برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه کیک زعفرانی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک زعفرانی |
|
کره | 100 گرم |
شکر پودر شده | 70 گرم |
آرد سفید | 150 گرم |
نشاسته ذرت | 25 گرم |
شیر خشک قنادی | 10 گرم |
زرده | 1 قطعه |
پودر هل | ½ قاشق چایخوری |
زعفران آب پز غلیظ | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کیک زعفرانی
مرحله اول
برای تهیه کیک خوشمزه با زعفران در ابتدای کار کره را از 30 دقیقه قبل از یخچال خارج کرده و در آشپزخانه قرار می دهیم تا با دمای محیط هماهنگ شده و کاملاً نرم شود. سپس کره نرم شده را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله دوم
حالا پودر قند را داخل کاسه الک کرده و با همزن برقی 4 تا 5 دقیقه بزنید تا مخلوط کره سبک و کرم رنگ شود. سپس زرده تخم مرغ را به همراه زعفران پخته غلیظ به کاسه اضافه کنید.
سطح سوم
در مرحله بعد مخلوط کره را با همزن برقی با دور تند حدود 3 دقیقه بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند سپس در بین کار کاسه را بردارید تا زرده و کره یکدست شوند.
مرحله چهارم
در این مرحله آرد را به همراه نشاسته ذرت و شیر خشک در ظرفی الک کرده و با لیسک مخلوط کنید تا خمیر در ظرف جمع شود. خمیر را ورز ندهید داخل روغن می افتد و کیفیت خود را از دست می دهد.
مرحله پنجم
حالا خمیر را در کیسه فریزر گذاشته و با وردنه پهن می کنیم سپس خمیر را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت می دهیم. بعد از 15 دقیقه فر را با دمای 170 درجه روشن کنید تا گرم شود.
مرحله ششم
پس از استراحت خمیر روی قالب را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را از یخچال خارج کنید. سپس خمیر را بین دو تکه کاغذ روغنی به ضخامت نیم سانت پهن کرده و با کاتر مورد نظر برش می دهیم.
مرحله هفتم
حالا خمیرهای فرم گرفته را در سینی فر با فاصله از هم می چینیم سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم. سپس کوکی ها را به مدت 12 تا 15 دقیقه در فر می گذاریم تا دور تا دورشان کمی طلایی شود.
مرحله هشتم
وقتی کیک ها کاملا پخت، قالب را از فر خارج کنید و بگذارید کیک ها خنک شوند. در آخر مقداری عسل مایع را روی کیک های زعفرانی خنک شده بمالید و با پودر پسته تزئین کنید. نوش جان.