آشپزی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی زنجبیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

شیرینی زنجبیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و معطری است که معمولا با چای سرو می شود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شیرینی زنجبیلی در ادامه مطلب همراه باشید. و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم نان زنجبیلی
کره صاف قنادی ½ فنجان + 2.5 قاشق غذاخوری
ارد 2 فنجان
پودر زنجبیل ½ قاشق چایخوری
شکر پودر شده 1 لیوان شراب قرمز
پودر خمیرمایه ½ قاشق چایخوری
مواد تشکیل دهنده دستمال
عسل 1 قاشق غذاخوری
آب جوش ½ فنجان
یک تخم مرغ جوجه تیغی کافی

طرز تهیه شیرینی زنجبیلی

مرحله اول

برای تهیه کیک های زنجبیلی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا فر کاملا گرم شود. پس از آن کره سفت را در ظرف مناسبی ریخته و پودر قند را در آن الک می کنند.

مرحله دوم

حالا آرد را به همراه بیکینگ پودر و پودر زنجبیل در الک بریزید و 3 بار الک کنید سپس به ظرف اضافه کنید و با نوک انگشتان به مدت 15 دقیقه ورز دهید تا خمیر نرمی در ظرف جمع شود.

سطح سوم

در این مرحله سینی فر را با کاغذ کره ای می پوشانیم سپس خمیر را به اندازه یک گردوی بزرگ جدا می کنیم و با دست به شکل گرد در می آوریم. حالا خمیر گرد را در سینی فر قرار می دهیم.

مرحله چهارم

سپس عسل را با آب جوش رقیق می کنیم و خمیر را با دستمال پهن می کنیم سپس مقداری تخم مرغ جوجه تیغی روی خمیر می ریزیم. حالا قالب را در طبقه زیرین فر قرار می دهیم تا کیک به مدت 2 دقیقه بپزد.

مرحله پنجم

بعد از این مدت حرارت ملایم را خاموش کرده سپس حرارت زیاد را روشن کنید. حالا بدون اینکه جای شیرینی ها را تغییر دهید، بگذارید ۱۵ دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته و ترک بخورند.

مرحله ششم

وقتی شیرینی ها ترک خورد، حرارت را خاموش کنید و بگذارید شیرینی ها در فر خنک شوند. وقتی شیرینی ها خنک شدند از فر خارج کرده و به شکل دلخواه در بیاورید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا