طرز تهیه شیرینی ساق عروس با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی ساق عروس را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی از پای عروس
شیرینی ساگ عروس یکی از شیرینی های سنتی و قدیمی ایرانی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه شیرینی از پای عروس برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای کیک پای عروس | |
روغن جامد | 190 گرم |
کره | 500 گرم |
شکر پودر شده | 2 قاشق غذاخوری |
یک تخم مرغ | ½ تخم مرغ |
گل سرخ | 1 قاشق غذاخوری |
پودر هل | 1 قاشق چایخوری |
ارد | 500 گرم |
گردو | کافی |
مواد لازم برای کراست شیرینی |
|
شکر پودر شده | 3 قاشق غذاخوری |
پودر هل | نوک یک قاشق چای خوری |
پودر پسته | 1 قاشق مرباخوری |
طرز تهیه شیرینی از پای عروس
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پای عروس مجلسی ابتدا کره جامد را با کره در ظرف مناسبی بریزید سپس کاسه را روی حرارت غیر مستقیم بخار دیگ قرار دهید و هم بزنید تا آب شود.
مرحله دوم
حالا مخلوط روغن و کره را از روی حرارت بردارید و بگذارید کاملا خنک شود سپس با همزن برقی با دور کم به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید. سپس پودر قند را به مخلوط کره و روغن اضافه می کنیم.
سطح سوم
در این مرحله دوباره مخلوط کره را با همزن برقی با سرعت بالا به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا جرم سفید و کشدار شود. سپس تخم مرغ را در ظرف مناسبی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا ساختار تخم مرغ از انعقاد خارج شود.
مرحله چهارم
حالا نیمی از تخم مرغ را در ظرفی جداگانه بریزید. سپس گلاب را به همراه پودر هل اضافه می کنیم و هم می زنیم سپس پودر قند را داخل مخلوط می ریزیم و دوباره به مدت 2 دقیقه هم می زنیم تا مواد با هم ترکیب شوند.
مرحله پنجم
در این مرحله آرد را 3 بار الک کنید سپس نیمی از آرد را داخل مخلوط پودر قند ریخته و با همزن برقی مخلوط کنید. سپس بقیه آرد را به صورت کنترل شده اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید.
مرحله ششم
حالا وقتی خمیر نرم و غلیظی به دست آمد که به دست نچسبد، آرد را قطع می کنیم. دقت کنید خمیر را با همزن مخلوط کنید و زیاد هم نزنید تا خمیر داخل کره شود.
مرحله هفتم
در این مرحله فر را روی 170 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم فر کاملا گرم شود. بعد روی سینی را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس گردوها را به 4 قسمت تقسیم کنید.
مرحله هشتم
حالا مقداری از خمیر به وزن 15 گرم را برداشته و در دست به شکل دوک در می آوریم سپس کمی فشار می دهیم تا باز شود. سپس وسط خمیر گردو می ریزیم و خمیر را جمع می کنیم.
مرحله نهم
در این مرحله دوباره خمیر را به شکل دوک در می آوریم و پس از آن در سینی فر می گذاریم. به همین ترتیب تمام خمیر را آماده می کنیم سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک ها بپزند.
مرحله دهم
پخت کیک ها حدود 20-30 دقیقه طول می کشد. بعد از این مدت قالب را از فر خارج می کنیم و بدون اینکه به کیک ها دست بزنیم اجازه می دهیم دمای کیک ها کمی پایین بیاید.
مرحله یازدهم
در این مرحله پودر قند را داخل الک می ریزیم سپس الک می کنیم. سپس پودر پسته را به همراه پودر هل به پودر قند اضافه می کنیم سپس هم می زنیم و وقتی شیرینی ها خنک شدند در مخلوط پودر قند می ریزیم.
مرحله دوازدهم
در انتها شیرینی ها را به خوبی در مخلوط پودر قند بغلتانید تا یکدست بپوشند. سرگرمی روز شیرینی ها را در ظرف مورد نظر می گذاریم سپس با مقداری پودر پسته و گلاب تزئین می کنیم. نوش جان.
5
2