آشپزی

طرز تهیه شیرینی سپه سالاری +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه سپسالاری شیرین

شیرینی سپه سالاری یکی از شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که بافتی سبک و لطیف دارد، این شیرینی بسیار راحت درست می شود و برای سرو بسیار مناسب است، شیرینی سپه سالاری را می توانید به روش های مختلف با مواد مختلف درست کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه سپسالاری شیرین برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی مقدار مواد
آرد قنادی 170 گرم معادل 1 فنجان و 4 قاشق غذاخوری است
آرد برنج 50 گرم معادل 5 قاشق غذاخوری است
روغن جامد کامل 80 گرم معادل 1/2 فنجان سر خالی است
روغن مایع 30 گرم معادل 3 قاشق غذاخوری است
قند 80 گرم معادل 1/4 فنجان و 3 قاشق غذاخوری است
یک تخم مرغ 2 عدد
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
نوار شربت 1 قاشق غذاخوری
ماست 90 گرم معادل 1/2 فنجان سر خالی است
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
مواد مورد نیاز برای دستمال سفره مقدار مواد
زرده 1 قطعه
کرم رنگ 1 قاشق چایخوری
زعفران کافی
شربت بار یا عسل برای تزئین کافی
آجیل (پسته، گردو، بادام، فندق) برای تزیین کافی
پودر کنجد و نارگیل برای تزیین کافی
شکلات چیپسی برای تزیین کافی

طرز تهیه سپسالاری شیرین

مرحله 1: آرد را الک کرده و مخلوط کنید

ابتدا آرد را الک می کنیم تا بافت آن سبک شود سپس آرد برنج را به آن اضافه می کنیم و با هم مخلوط می کنیم سپس مخلوط آرد و آرد برنج را با هم الک می کنیم تا خوب مخلوط و یکدست شود سپس کمی کره سفت به مخلوط آرد اضافه می کنیم. اضافه کردن . به جای روغن می توانید از روغن قنادی صاف استفاده کنید اما برای این دسر نمی توان از روغن نیمه جامد استفاده کرد.

مرحله 2: کره سفت را با آرد مخلوط کنید

سپس با همزن برقی مخلوط کره جامد و آرد را با هم مخلوط می کنیم تا خوب ترکیب شوند و کره جامد جذب آرد شود.

مرحله 3: کره مایع را اضافه کنید

سپس کمی کره مایع به مخلوط مواد اضافه کنید، دوباره با همزن برقی هم بزنید تا خوب مخلوط و یکدست شود.

مرحله 4: تخم مرغ ها را مخلوط کرده و شکر را اضافه کنید

سپس تخم مرغ ها را در ظرف دیگری بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا گلوله شوند و بافت آن یکدست و کمی پف کند، سپس شکر را به تخم مرغ ها اضافه کنید، دوباره با همزن برقی خوب هم بزنید تا یکدست شود. کاملا مخلوط شده و یکنواخت می شود.

مرحله 5: وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید

وقتی بافت مخلوط خامه، حجیم و کشدار شد، کمی وانیل به مخلوط اضافه کنید، دوباره با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل در مواد پخش شود و بوی تخم مرغ گرفته شود، سپس اطراف را تمیز کنید. کاسه با کاردک.

مرحله 6: شربت بار و ماست را اضافه کنید

در مرحله بعد کمی شربت را از نوار به مخلوط اضافه می کنیم، دوباره هم می زنیم تا خوب ترکیب شوند و شربت به مواد جذب می شود، سپس کمی ماست جامد که به دمای محیط رسیده است به مخلوط اضافه می کنیم، هم می زنیم تا کاملا یکدست و یکدست شود.

مرحله 7: بیکینگ پودر و جوش شیرین را اضافه کنید

سپس مقداری بیکینگ پودر و مقداری جوش شیرین به مخلوط مواد اضافه کرده، دوباره هم میزنیم تا با هم مخلوط شوند، وقتی مخلوط مواد کاملا یکدست شد، حالا به مواد آرد اضافه میکنیم، با لیسک به آرامی هم میزنیم تا با هم مخلوط و یکدست شوند. بالا

مرحله 8: مخلوط کردن مواد مایع و جامد

مخلوط مواد مایع و جامد را در یک جهت به صورت دایره ای هم بزنید تا ساختار مخلوط کاملا یکنواخت و نرم شود سپس مخلوط را با غلتک ساده در قیف مناسب بریزید سپس داخل سینی فر کاغذ روغنی یا کاغذ نسوز قرار دهید. .

مرحله نهم: خمیر را در سینی فر بریزید

سپس با استفاده از یک قیف، مخلوط را در قالبی که از هم فاصله دارند بریزید، سپس نوک انگشت خود را با آب خیس کنید، با انگشت کوکی ها را فشار دهید تا گنبدی شکل شوند، سپس با کاتر شیرینی مورد علاقه خود روی شیرینی ها بکشید. قبل از قرار دادن ورقه شیرینی روی آن حتما تابه را در آرد آغشته کنید، در غیر این صورت تابه به خمیر شیرینی می چسبد.

مرحله 10: مخلوط تخم مرغ و خامه را آماده کنید

سپس یک عدد زرده را در ظرف کوچکی بریزید و با چنگال مخلوط کنید تا یکدست و یکدست شود سپس کمی خامه صبحانه به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ و خامه کاملا مخلوط و یکدست شوند.

مرحله یازدهم: زعفران را اضافه کنید و شیرینی ها را پاک کنید

سپس مقداری زعفران به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا رنگ، عطر و طعم زعفران با مواد مخلوط شود، سپس کیک ها را با قلم مو با مواد آغشته کنید، سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید.

مرحله 12: شیرینی ها را در فر بپزید

سپس دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها حدود 20 دقیقه بپزند، چون دمای فرهای مختلف متفاوت است، دقت کنید شیرینی ها نسوزند، بهتر است درجه پخت را بعد از 10 دقیقه تست کنید.

مرحله 13: کوکی ها را بعد از پخت خنک کنید

وقتی شیرینی ها پخت و سطح آن ها طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا کوکی ها کمی خنک شوند، سپس با احتیاط آن ها را از کاغذ فر خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا خنک شوند.

مرحله چهاردهم: کیک ها را تزئین و سرو کنید

سپس با توجه به ذائقه و سلیقه خود می توانید کمی شربت یا عسل رقیق شده روی کلوچه ها بمالید، سپس روی آنها را با پودر پسته یا خلال، پودر نارگیل، گردو یا فندق خرد شده، خلال بادام، کنجد یا شکلات چیپسی تزئین کنید. . در نهایت مقداری سپسالاری را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک دسر شیک یا یک میان وعده سالم و مقوی برای پذیرایی چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا