آشپزی

طرز تهیه شیرینی شربتی گردویی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه کیک شربتی گردو

شربت گردو یکی از شیرینی های خوش طعم و خوشمزه است که بافتی سبک و ترد دارد، این شیرینی خوشمزه برای سرو بسیار مناسب و شیک است. کوکی آجیلی که طرفداران زیادی دارد می توانید به روش های مختلف تهیه کنید. برای آشنایی کامل و گام به گام با طرز تهیه کیک شربت اسپندی در ادامه مطلب سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی مقدار مواد
کره 150 گرم
روغن مایع نصف فنجان
یک تخم مرغ 1 قطعه
گردو ریز آسیاب شده نصف فنجان
پودر نارگیل نصف فنجان
پودر خمیرمایه 1 قاشق چایخوری
قند نصف فنجان
ارد 2 لیوان و نیم
مواد لازم شربت مقدار مواد
قند 2 لیوان
اب 2 لیوان و نیم
آب انگور نصف فنجان
پسته یا گردو پودر یا خرد شده برای تزیین کافی

طرز تهیه کیک شربتی گردو

مرحله 1: تهیه شربت از شکر و آب

ابتدا برای تهیه شربت در ظرفی مقداری آب بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود سپس کاسه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مخلوط را هم بزنید تا شکر در آب حل شود و کاملا مخلوط شود.

مرحله 2: شربت را بجوشانید و آب انگور را اضافه کنید

وقتی شربت شروع به جوشیدن کرد اجازه دهید شربت 5 دقیقه بجوشد و غلظت آن کمی بیشتر شود و وقتی شربت به غلظت مناسب رسید آن را از روی حرارت بردارید، کمی آب انگور اضافه کنید، هم بزنید تا خوب مخلوط شود.

مرحله 3: آماده سازی مواد اولیه برای خمیر

سپس شربت را در دمای محیط می گذاریم کمی خنک شود و در این فاصله در ظرفی مقداری کره می ریزیم تا خمیر به دست بیاید، با چنگال هم می زنیم تا بافت یکدست و یکدست شود، سپس کره مایع را به کره اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم. با یکدیگر.

مرحله 4: تخم مرغ و بکینگ پودر را به مخلوط اضافه کنید

وقتی قوام مخلوط کره و روغن مایع یکنواخت شد، تخم مرغ را به آن اضافه می کنیم، دوباره با چنگال هم می زنیم تا تخم مرغ گلوله شود و خوب مخلوط و یکدست شود، سپس کمی بیکینگ پودر به مخلوط اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.

مرحله 5: گردوها را خرد کرده و به مخلوط اضافه کنید

سپس چند عدد گردو را با دست له کنید تا تکه های گردو را زیر دندانتان حس کنید، نباید خیلی پودری شوند، سپس گردوهای خرد شده را به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید تا خوب ترکیب شوند و در تمام قسمت های مخلوط پخش کنید.

مرحله ششم: شکر و آرد را به مواد اضافه کنید

سپس مقداری شکر به مخلوط مواد اضافه کنید، هم بزنید تا شکر کاملا حل شود و بافت یکنواختی به دست آید، سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا بافت سبک و یکدست شود، سپس آرد را کم کم به مخلوط اضافه کنید. چند مرحله مواد را اضافه کنید.

مرحله 7: آرد و مواد را با هم مخلوط کنید

سپس مخلوط آرد و مخلوط را با همزن دستی مخلوط کنید یا هم بزنید تا خمیر یکدست شود، باید همه مواد با هم مخلوط شده و یکدست شود، وقتی بافت خمیر یکدست و یکدست و نرم شد به طوری که نچسبد. دستان خود را هنگام ورز دادن آرد بیشتری اضافه کنید. این کار را نکنید.

مرحله 8: آماده سازی و برش خمیر

پس از آماده شدن خمیر، آن را روی سطح صافی قرار دهید و با وردنه یا دست باز کنید، سپس خمیر را با کاتر یا چاقوی تیز به مربع های مساوی برش دهید، می توانید آن را از قالب نیز برش دهید. از خمیر استفاده کنید.

مرحله نهم: آماده سازی قالب و چیدن شیرینی ها

سپس داخل قالب مورد نظر را با روغن مایع یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ پخت قرار دهید تا کاملا پوشانده شود، سپس برش های شیرینی را با فاصله داخل قالب بچینید، سپس قالب شیرینی را در فر قرار دهید. به مدت 10 دقیقه حرارت داده شود

مرحله 10: کیک را در فر بپزید

سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد قرار دهید، اجازه دهید شیرینی ها به مدت 20 دقیقه در فر بپزند و آماده شوند، پس از گذشت مدت زمان قالب را از فر خارج کرده و در دمای اتاق قرار دهید تا بعد از چند ثانیه دمای اولیه آنها کاهش یابد.

مرحله یازدهم: شربت را روی کیک های داغ بریزید

سپس در حالی که شیرینی ها هنوز داغ هستند، شربت را روی شیرینی ها بریزید، سپس اجازه دهید تا کاملا به خورد شیرینی ها برود و بخورید، سپس شیرینی ها را به آرامی از کاغذ پخت جدا کنید تا به شکل آن ها آسیبی نرسد، سپس آن ها را داخل آن قرار دهید. ظرف دیگری

مرحله دوازدهم: کیک ها را تزئین و سرو کنید

سپس با توجه به ذائقه خود می توانید روی کیک ها را با گردوی خرد شده یا پودر تزیین کنید سپس کیک های شربتی گردو را در ظرف مناسبی بریزید و به عنوان یک دسر شیک و جذاب با چای یا قهوه سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا