آشپزی

طرز تهیه شیرینی فسایی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی فسایی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی فسایی

شیرینی فسایی یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که اصل آن مربوط به شهرستان فسا می باشد.این شیرینی لذیذ بافتی سبک و لطیف دارد و خیلی راحت و سریع به روش های مختلف تهیه می شود.شیرینی فسایی بسیار زیاد است. طرفداران برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی فسایی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی فسایی
ارد 350 گرم
روغن جامد یا نیمه جامد 150-160 گرم
شکر پودر شده 160 گرم
پودر هل 1/2 قاشق چایخوری
زرده تخم مرغ برای دستمال 1 قطعه
کنجد سفید کافی
سیاه دانه ها کافی
خرفه کافی
گردو خرد شده کافی
پودر گردو یا بادام کافی

طرز تهیه شیرینی فسایی

مرحله اول

برای تهیه شیرینی فسایی لذیذ ابتدا روغنی که به دمای محیط رسیده یا روغن نیمه جامد را در ظرفی بریزید سپس شکر را به آن اضافه کنید و با همزن برقی به مدت 3 تا 4 دقیقه هم بزنید تا بافت یکدست و یکدست شود. و رنگ مخلوط مواد روشن می شود.

مرحله دوم

سپس آرد را الک کنید تا بافت آن سبک و یکدست شود سپس آرد را کم کم به مخلوط مواد اضافه کنید و با همزن به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا یکدست شود سپس خمیر را با دست ورز دهید. بگذارید نرم و لطیف شود.

نکته:

در دستور پخت نان فسایی اصل از کمی آرد نخودچی نیز استفاده شده است.از آنجایی که آرد نخودچی رنگ کلوچه ها را تیره می کند و به کوکی ها طعم نخودی می دهد، می توانید به جای آن از آرد سفید استفاده کنید و شیرینی های خوش رنگ تری درست کنید.

سطح سوم

سپس این خمیر را با دست جمع کنید و کمی ورز دهید، این خمیر نیازی به استراحت ندارد سپس روی سطح صافی بین دو نایلون قرار دهید و سپس با وردنه خمیر را به قطر نیم سانتی متر وردنه کنید، سپس خمیر را بردارید. نایلون از خمیر.

مرحله چهارم

سپس خمیر را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید یا از اشکال آماده برای برش خمیر استفاده کنید، سپس کف شکل مورد نظر را با کره یا روغن مایع چرب کنید یا داخل قالب با کاغذ روغنی قرار دهید و برش های خمیر را با فاصله قرار دهید. در آن آن را بگیر

مرحله پنجم

بعد یک تخم مرغ را بشکنید و زرده را جدا کنید و در ظرفی بریزید سپس زرده را با چنگال مخلوط کنید تا یکدست شود و با قلم مو روی کلوچه ها را با زرده بمالید تا زرده کاملا سطح کلوچه ها را بپوشاند. .

مرحله ششم

سپس روی آنها مقداری خرفه یا کنجد یا گردو و بادام خرد شده بریزید و تزئین کنید و سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید سپس دمای فر گازی را روی 180 درجه سانتیگراد و فر برقی را روی 160 درجه قرار دهید.

مرحله هفتم

سپس اجازه دهید تا شیرینی ها به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر خوب بپزند تا سطح آن طلایی شود، سپس قالب شیرینی را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود، سپس شیرینی ها را به آرامی از قالب خارج کنید. .

مرحله هشتم

سپس کیک ها را در ظرفی بریزید و به سلیقه و ذائقه خود مقداری عسل یا شکلات صبحانه بمالید و روی کیک ها را با پودر پسته، پودر نارگیل، گردوی آسیاب شده، فندق یا بادام آسیاب شده، کنجد و خرفه تزئین کنید.

مرحله نهم

سپس کیک ها را در ظرف درب دار قرار داده و به مدت یک ماه در یخچال نگهداری می کنند و پس از استفاده، کیک ها را در ظرف مناسبی گذاشته و به عنوان یک دسر شیک و خوشمزه همراه با چای سرو می کنند.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا