آشپزی

طرز تهیه شیرینی لوتکا +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی لوتکا

شیرینی لوتکا یکی از شیرینی های بین المللی لذیذ است که رقیب جدی شیرینی دانمارکی است و بافتی نرم و لطیف دارد و برای پذیرایی از مهمانان مناسب است. طرز تهیه شیرینی لوتکا برای سایت آموزشی مفید همراه باشید

مواد لازم خمیر شیرینی لوتکا
ارد 4 لیوان
قند 1/2 فنجان
شیر نر 1 فنجان یا 200 میلی لیتر
یک تخم مرغ 2 عدد
کره 90 گرم
مخمر 1 قاشق چایخوری
مواد تشکیل دهنده کاسترد تخم مرغ
اسانس وانیل 5 قطره
یک تخم مرغ 1 قطعه
شیر نر 1 فنجان
قند 1/4 فنجان
نمک 1 پنس
اسانس وانیل 5 قطره
نشاسته ذرت 1.5 قاشق غذاخوری یا 20 گرم

طرز تهیه شیرینی لوتکا

مرحله اول

ابتدا خمیر را آماده کنید شیرینی لوتکایک لیوان شیر تازه گرم را در ظرف مناسبی بریزید و مایه خمیر را به آن اضافه کنید سپس شکر و تخم مرغ و اسانس وانیل را به مواد بریزید و با همزن شروع به هم زدن کنید.

مرحله دوم

وقتی مواد خوب با هم مخلوط شدند، 4 پیمانه آرد را در چند مرحله به مواد اضافه کنید تا خمیر سفت نشود و آرد در مخلوط مواد گلوله نشود. در حین اضافه کردن آرد، مواد را با همزن با هم مخلوط کنید.

سطح سوم

مخلوط به دست آمده را کمی با دست ورز دهید چون خمیر کمی چسبنده است و به دست می چسبد، کره ای را که به دمای محیط گرم کرده اید ریز خرد کرده و به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله چهارم

روی تخته مقداری آرد بپاشید و خمیر را به مدت 7-8 دقیقه ورز دهید تا بافت نرم و یکنواختی به دست آید، حالا در ظرف مناسبی گذاشته و روی آن را سلفون بپوشانید و یک ساعت بگذارید تا آماده شود و حجم آن خوب شود. دو برابر

مرحله پنجم

برای تهیه خامه ابتدا شیر را در ظرف مناسبی بریزید و سپس تخم مرغ، شکر، چند قطره اسانس وانیل، کمی نمک و نشاسته را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا کاملا یکدست شود.

مرحله ششم

حالا مخلوط مواد خامه را داخل شیر در حال جوش بریزید و روی حرارت خیلی ملایم قرار دهید و مدام هم بزنید تا مخلوط به غلظت دلخواه برسد سپس از روی حرارت بردارید مراقب باشید مواد سفت نشود چون بعد از غلیظ شدن. خنک کننده

مرحله هفتم

در این مرحله مواد خامه را در ظرف دیگری بریزید و روی آن را سلفون بپوشانید تا روی مواد خشک نشود و مدتی در دمای محیط قرار دهید تا خنک شود و برای استفاده روی خمیر آماده شود.

مرحله هشتم

حالا خمیر آماده است، روی تخته و خمیر مقداری آرد بپاشید، خمیر را کمی ورز دهید و اگر می خواهید دو نوع شیرینی داشته باشید، خمیر را به دو قسمت تقسیم کنید، حالا یک قسمت را با وردنه حلقه کنید.

مرحله نهم

وقتی ضخامت خمیر کمی کمتر از 0.5 سانتی متر شد و طول و عرض آن تقریباً 20*35 شد، وقت آن است که مواد کاسترد را اضافه کنید، مواد کاسترد را روی سطح خمیر بریزید و سطح خمیر را کاملا بپوشانید. فرنی. خمیر با کاردک.

مرحله دهم

حالا روی سطح خمیر را با کاتر نوارهایی به پهنای 4-3 سانتی متر برش بزنید و خمیر را گرد کنید سپس در سینی بچینید و روی آن را سلفون بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم نان ها شود. . زوج ها..

مرحله یازدهم

سپس قسمت دوم خمیر را مانند قسمت اول روی سطح کار پهن کنید و مواد خامه را روی آن بریزید و سپس کل خمیر را پهن کرده و سر و ته رول را برش دهید تا یکدست شود سپس به اندازه سایز رول برش دهید. رول با استفاده از یک نخ دوخت دندان خود را ایجاد کنید.

مرحله دوازدهم

حالا یک تخم مرغ و کمی شیر را خوب مخلوط کنید و با قلم مو روی سطح رول هایی که در قسمت اول آماده کردید رنگ کنید، می توانید برای تزیین مقداری کنجد یا تخمه آفتابگردان بپاشید.

مرحله سیزدهم

سپس سینی را در فری که از قبل با دمای 180 درجه گرم کرده اید قرار دهید و اجازه دهید 20-25 دقیقه بپزد و سپس 2-3 دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح پای کاملا پخته و خوش رنگ شود. .

مرحله چهاردهم

در این مرحله سطح تکه های برش خورده را از قسمت دوم با مخلوط شیر و تخم مرغ آغشته کرده و با کمی شکر و بادام خلال شده تزئین می کنیم و سپس در فر می گذاریم و می گذاریم به روش قبل بپزد.

مرحله پانزدهم

در نهایت کیک های پخته شده را از فر خارج کرده و چند دقیقه صبر کنید تا خنک شوند و با چای سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا