آشپزی

طرز تهیه شیرینی مرنگ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی مرنگ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه شیرینی مرنگی

مرنگ یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه شیرینی مرنگی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای خمیر مرنگ
سفیده تخم مرغ 4 عدد
شکر پودر شده 100 گرم
پودر تارتار ¼ قاشق چایخوری
نمک 1 پنس
وانیل پودر شده 1 قاشق غذاخوری
یک رنگ 3 قطره
زعفران آب پز کافی

طرز تهیه شیرینی مرنگی

مرحله اول

من آماده می کنم کیک مرنگی ساده در ابتدای کار پودر قند را در الک می ریزیم و 3 بار الک می کنیم. سپس فر را روی 100 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و می گذاریم کاملا گرم شود.

مرحله دوم

در این مرحله سفیده را از سفیده جدا می کنیم سپس سفیده را به همراه نمک و تارتار در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس سفیده ها را با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه بزنید.

سطح سوم

وقتی مخلوط سفیده کدر و کرمی شد در چند مرحله روی آن پودر قند بپاشید و به هم زدن ادامه دهید تا پودر قند کاملا مخلوط شود سپس کمی یکدست شود.

مرحله چهارم

پس از مخلوط شدن کامل پودر شکر با سفیده تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید، سپس تیغه های همزن را از ظرف خارج کنید که مایه سفت و سفت شد، تمام شد.

مرحله پنجم

در این مرحله خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در مرحله بعد مقداری زعفران پخته شده را به یک قسمت اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا زعفران در کل مایه پخش شود و مایه زعفرانی شود.

مرحله ششم

حالا رنگ خوراکی دلخواه را به بقیه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر رنگ شود. سپس لعاب را با نوک دلخواه داخل قیف می ریزیم.

مرحله هفتم

حالا سینی فر را با کاغذ کره ای می پوشانیم و شیرینی را به فاصله 2 سانتی متری از هم رول می کنیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت در فر بگذارید.

مرحله هشتم

بعد از این مدت که رطوبت کیک ها گرفته شد فر را خاموش می کنیم و بدون اینکه در فر را باز کنیم به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه تا 2 ساعت در فر استراحت می دهیم و استراحت می دهیم.

مرحله نهم

بعد از این مدت وقتی کیک ها گرم شد سینی را از فر خارج کرده و در قسمت آشپزخانه قرار می دهیم. سپس بدون دست زدن به کیک ها اجازه دهید 1 ساعت در دمای اتاق بماند.

مرحله دهم

بعد از این مدت زمانی که کیک ها با دمای محیط سازگار شدند به راحتی آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر شیرینی را با چای تازه دم می کنیم. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا