طرز تهیه شیرینی مرنگ با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی مرنگ را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی مرنگی
مرنگ یکی از شیرینی های محبوب و پرطرفدار بین المللی است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل و قدم به قدم آن را ببینید. طرز تهیه شیرینی مرنگی برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای خمیر مرنگ | |
سفیده تخم مرغ | 4 عدد |
شکر پودر شده | 100 گرم |
پودر تارتار | ¼ قاشق چایخوری |
نمک | 1 پنس |
وانیل پودر شده | 1 قاشق غذاخوری |
یک رنگ | 3 قطره |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه شیرینی مرنگی
مرحله اول
من آماده می کنم کیک مرنگی ساده در ابتدای کار پودر قند را در الک می ریزیم و 3 بار الک می کنیم. سپس فر را روی 100 درجه سانتیگراد قرار می دهیم و می گذاریم کاملا گرم شود.
مرحله دوم
در این مرحله سفیده را از سفیده جدا می کنیم سپس سفیده را به همراه نمک و تارتار در ظرف مناسبی می ریزیم. سپس سفیده ها را با همزن برقی 3 تا 4 دقیقه بزنید.
سطح سوم
وقتی مخلوط سفیده کدر و کرمی شد در چند مرحله روی آن پودر قند بپاشید و به هم زدن ادامه دهید تا پودر قند کاملا مخلوط شود سپس کمی یکدست شود.
مرحله چهارم
پس از مخلوط شدن کامل پودر شکر با سفیده تخم مرغ، وانیل را اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید، سپس تیغه های همزن را از ظرف خارج کنید که مایه سفت و سفت شد، تمام شد.
مرحله پنجم
در این مرحله خمیر را به 4 قسمت مساوی تقسیم می کنیم. در مرحله بعد مقداری زعفران پخته شده را به یک قسمت اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا زعفران در کل مایه پخش شود و مایه زعفرانی شود.
مرحله ششم
حالا رنگ خوراکی دلخواه را به بقیه شیرینی اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر رنگ شود. سپس لعاب را با نوک دلخواه داخل قیف می ریزیم.
مرحله هفتم
حالا سینی فر را با کاغذ کره ای می پوشانیم و شیرینی را به فاصله 2 سانتی متری از هم رول می کنیم. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و به مدت 1 ساعت در فر بگذارید.
مرحله هشتم
بعد از این مدت که رطوبت کیک ها گرفته شد فر را خاموش می کنیم و بدون اینکه در فر را باز کنیم به مدت 1 ساعت و 30 دقیقه تا 2 ساعت در فر استراحت می دهیم و استراحت می دهیم.
مرحله نهم
بعد از این مدت وقتی کیک ها گرم شد سینی را از فر خارج کرده و در قسمت آشپزخانه قرار می دهیم. سپس بدون دست زدن به کیک ها اجازه دهید 1 ساعت در دمای اتاق بماند.
مرحله دهم
بعد از این مدت زمانی که کیک ها با دمای محیط سازگار شدند به راحتی آنها را از کاغذ روغنی جدا کرده و در ظرف مورد نظر قرار می دهیم. در آخر شیرینی را با چای تازه دم می کنیم. نوش جان.
5
2