طرز تهیه شیرینی ملکه بادام +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
شیرینی ملکه بادام یکی از شیرینی های خوشمزه و خوش طعمی است که درست کردنش بسیار راحت است.این شیرینی پرطرفدار و شیک از دو لایه مختلف با طعم های مختلف تشکیل شده است.شیرینی ملکه بادام برای سرو در مهمانی ها بسیار مناسب و جذاب است. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی ملکه بادام برای سایت آموزشی مفید همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی | مقدار مواد |
شکر پودر شده | 125 گرم |
روغن جامد | 170 گرم |
تخم مرغ کامل | 2 عدد |
فشار دادن | 1/2 قاشق چایخوری |
کرم رنگ | 50 گرم |
پودر خمیرمایه | 1/2 قاشق چایخوری |
مواد لازم برای رویه | مقدار مواد |
عسل | 200 گرم |
خلال بادام | 200 گرم |
کره | 75 گرم |
کرم رنگ | 50 گرم |
قند | 100 گرم |
زعفران آب پز غلیظ | 2 قاشق غذاخوری |
آجیل (پسته، گردو، فندق و بادام) | به مقدار مورد نظر |
طرز تهیه شیرینی ملکه بادام
مرحله 1: مخلوط کره و شکر را آماده کرده و تخم مرغ ها را اضافه کنید
ابتدا در ظرفی مقداری روغن بریزید سپس پودر قند را به آن اضافه کنید و با همزن برقی هم بزنید تا کاملا یکدست شود و بافت کرمی و کشدار به دست آید سپس تخم مرغ ها را به مخلوط اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود. از سرما خارج شوید.
مرحله 2: پودر هل و خامه را به مخلوط اضافه کنید
وقتی بافت مخلوط کاملا صاف و کرمی شد، مقداری پودر هل به مخلوط اضافه کنید، خوب هم بزنید تا عطر هل در مواد پخش شود، سپس مقداری خامه به مخلوط اضافه کنید، مخلوط کنید تا کاملا مخلوط و یکدست شود.
مرحله 3: آرد و بکینگ پودر را آماده و اضافه می کنیم
سپس آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا سبک شود، سپس کمی بیکینگ پودر به آرد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید، سپس مخلوط آرد را دوباره الک کنید تا کاملا و یکدست شود، سپس مخلوط آرد را کم کم اضافه کنید. عناصر.
مرحله چهارم: مواد را با هم مخلوط کرده و کف قالب را چرب کنید
سپس با لیسک تمام مواد را به آرامی با لیسک مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند و خمیر شکل بگیرد.بافت مخلوط باید صاف و یکدست باشد سپس ته 30*40 سانتی متر مورد نظر را فرم دهید.خوب چرب کنید.
مرحله 5: خمیر را در قالب پهن کرده و دمای فر را تنظیم کنید
پس از آن خمیر به طور مساوی در کف قالب پخش می شود تا ضخامت خمیر در همه قسمت ها یکسان باشد سپس قالب را به مدت 10 دقیقه در فر گرم شده قرار داده و دمای فر گازی را تنظیم می کنیم. تا 170 درجه سانتیگراد.
مرحله 6: خمیر را بپزید و رویه ها را آماده کنید
سپس خمیر را به مدت 10 دقیقه در فر بگذارید تا آماده شود تا دور خمیر طلایی شود، در این فاصله برای تهیه رویه مقداری عسل در ظرفی ریخته، خامه را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
مرحله 7: مخلوط کره و شکر را برای رویه آماده کنید
سپس مقداری کره به مخلوط اضافه کنید، هم بزنید، سپس شکر را روی مواد بریزید، سپس اجازه دهید مخلوط مواد به مدت 5 دقیقه بجوشد و شکر کاملا حل شود، در این مرحله باید همه مواد با هم مخلوط شوند. مخلوط می کنم.
مرحله هشتم: خلال زعفران و بادام را به مخلوط اضافه کنید
سپس در ظرف کوچکی مقداری زعفران بریزید و مقداری آب اضافه کنید و بگذارید دم بکشد و غلیظ شود سپس خلال بادام را به مخلوط اضافه کنید و خوب مخلوط کنید سپس مقداری زعفران پخته غلیظ به مخلوط اضافه کنید.
مرحله 9: پخت را نهایی کرده و دمای فر را تنظیم کنید
سپس مخلوط را از روی حرارت بردارید و سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و مخلوط را روی کیک نیم پز بریزید و دوباره قالب را در طبقه بالای فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 150 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. آن را تنظیم کنید.
مرحله 10: روی کیک را با پودر پسته تزئین کنید
سپس کیک را به مدت 20 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا لایه رویی آن طلایی شود، سپس قالب کیک را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید، سپس با کمی پودر یا تکه ای به سلیقه خود روی آن را بپوشانید. ترجیح. با یک عدد پسته تزیین کنید.
مرحله 11: خنک کنید، برش دهید و سرو کنید
سپس کوکی را به مدت 5-6 ساعت در دمای اتاق بگذارید تا کاملا خنک شود، سپس شیرینی را به شکل و اندازه دلخواه برش دهید، حالا به آرامی آنها را از قالب خارج کنید، سپس برش های کوکی ملکه بادام را در ظرف مناسبی قرار دهید. در نهایت ملکه بادام شیرین را به عنوان یک دسر شیک و جذاب برای پذیرایی یا یک صبحانه انرژی زا با چای سرو کنید.