آشپزی

طرز تهیه شیرینی نارگیلی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی نارگیلی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

دستور پخت کوکی نارگیل

شیرینی نارگیلی یکی از شیرینی های خوشمزه و قدیمی ایرانی است که برای سرو در مناسبت های خاص بسیار مناسب است. برای دیدن آموزش کامل و گام به گام دستور پخت کوکی نارگیل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید

مواد لازم برای کیک نارگیلی
روغن و پودر نارگیل تازه 150 گرم
قند 300 گرم
سفیده تخم مرغ 150 گرم
روغن مایع 90 گرم
وانیل ⅛ قاشق چایخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری

دستور پخت کوکی نارگیل

مرحله اول

من آماده می کنم کیک نارگیلی خوشمزه در ابتدای کار، شکر و نارگیل را داخل غذاساز بریزید و چند بار هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس دو سوم سفیده تخم مرغ و دو سوم کره مایع را به غذاساز اضافه کنید.

مرحله دوم

حالا خوب هم می زنیم تا مواد کاملا مخلوط و یکدست شود سپس محتویات غذاساز را در ظرفی استیل ترجیحا می ریزیم و روی حرارت غیر مستقیم بخار قرار می دهیم و خوب هم می زنیم.

سطح سوم

در مرحله بعد، بقیه سفیده تخم مرغ و روغن مایع را به همراه آبلیموی تازه و وانیل به کاسه اضافه کنید، سپس با لیسک خوب هم بزنید تا ذرات شکر کاملا حل شود و مطمئن شوید که مواد شیرین به جوش نیامد.

مرحله چهارم

وقتی انگشتتان را داخل مواد داخل کاسه فرو کنید حرارت را حس می کنید اما انگشتتان نمی سوزد و خمیر یکدست و یکدست می شود.کاسه را از روی حرارت بردارید سپس مقداری از خمیر را بردارید.

مرحله پنجم

حالا خمیر شیرینی را بین دو انگشت ماساژ می دهیم، اگر زبری شکر را احساس نکردید، بافت خمیر شیرینی بسیار مناسب است، سپس خمیر را در دمای محیط استراحت می دهیم تا خنک شود.

مرحله ششم

اگر مایه کیک سفت بود یک عدد سفیده تخم مرغ به آن اضافه کنید و اگر شل بود یک قاشق چایخوری پودر نارگیل یا آرد برنج اضافه کنید. در این فاصله فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد روشن می کنیم.

مرحله هفتم

سپس سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید سپس مایه کیک را در قیف یکبار مصرف بریزید. حالا خمیر را به صورت گرد و با فاصله از هم در سینی فر می ریزیم و با انگشت چرب آنها را صاف می کنیم.

مرحله هشتم

سپس مقداری پسته روی شیرینی بپاشید و سینی را در طبقه وسط فر قرار دهید. بعد از 7 دقیقه دمای فر را به 175 درجه سانتیگراد کاهش دهید تا شیرینی ها به مدت 15 دقیقه بپزند.

مرحله نهم

حالا بگذارید کیک ها پف کنند و روی آن ها ترک بخورند. بعد از 15 دقیقه در صورت نیاز گریل را روشن کنید و اجازه دهید کیک ها 2-3 دقیقه بپزند تا طلایی و زیبا شوند.

مرحله دهم

بعد از اتمام پخت شیرینی ها، فر را خاموش کنید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 3 دقیقه در فر خاموش شده با در باز بماند. بعد از این مدت سینی را از فر خارج کرده و کیک ها را سرو کنید. نوش جان.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا