آشپزی

طرز تهیه شیرینی نگرو +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیرینی سیاه

شیرینی سیاه یکی از شیرینی های بین المللی ساده و خوشمزه است که با طعم های مختلف درست می شود تا آموزش کامل مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه شیرینی سیاه برای سرگرمی روز همراه باشید

مواد لازم برای شیرینی سیاه
شیر نر 3 قاشق غذاخوری
قند 2 و نیم قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ ½ سفیده تخم مرغ
پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
کره 20 گرم
روغن جامد 1 قاشق غذاخوری
بیسکویت پای بوربن بسته 1 و نیم
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
شکلات و پودر پسته برای تزئین

طرز تهیه شیرینی سیاه

مرحله اول

برای تهیه کیک مشکی خانگی در ابتدای کار 30 دقیقه قبل همه مواد را از یخچال خارج می کنیم سپس در آشپزخانه می گذاریم و اجازه می دهیم مواد با دمای محیط سازگار شوند.

مرحله دوم

حالا کره را همراه با کره جامد روی حرارت غیر مستقیم بخار کتری گرم می کنیم تا کاملا ذوب شوند. بعد، بیسکویت های پتی بور را در غذاساز بریزید، سپس مخلوط کنید تا کاملا پودر شوند.

سطح سوم

در این مرحله بیسکویت های خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط کره و روغن ذوب شده را به آنها اضافه کنید سپس با لیسک خوب هم بزنید تا مواد مخلوط و یکدست شوند.

مرحله چهارم

حالا آرد نخودچی را به همراه پودر کاکائو در الک بریزید سپس به کاسه بیسکویت های خرد شده اضافه کنید و مخلوط کنید تا مواد با هم ترکیب و یکدست شوند. سپس سفیده را از زرده جدا می کنیم.

مرحله پنجم

در این مرحله سفیده ها را به همراه شیر در ظرف مناسبی ریخته و با چنگال هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شوند سپس مواد خشک را به مخلوط اضافه می کنیم و با نوک انگشتان ورز می دهیم تا مواد یکدست شوند.

مرحله ششم

نکته: خمیر بیسکویت را با نوک انگشتان ورز می دهیم تا مواد داخل روغن نرود. اگر خمیر خشک بود، کمی شیر به آن اضافه کنید و دوباره با نوک انگشت ورز دهید تا خمیر در ظرف جمع شود.

مرحله هفتم

حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم سپس با دست پهن می کنیم و به مدت 12 ساعت در یخچال استراحت می دهیم. بعد از این مدت خمیر را از یخچال خارج می کنیم.

مرحله هشتم

در این مرحله بعد از 10 دقیقه خمیر را با وردنه به ضخامت نیم سانتی متر روی سطح کار باز می کنیم سپس کیسه فریزر را از روی آن خارج می کنیم. سپس خمیر کوکی را به شکل دلخواه در می آوریم.

مرحله نهم

حالا پخش کننده را روی حرارت ملایم قرار می دهیم سپس داخل یک تابه مناسب را با کاغذ روغنی می پوشانیم و کیک ها را داخل آن می گذاریم. سپس درب قابلمه را با درب بپوشانید.

مرحله دهم

در این مرحله درب قابلمه را می گذاریم سپس قابلمه را روی شعله قرار می دهیم تا پخش شود و اجازه می دهیم شیرینی ها به مدت 15 تا 20 دقیقه روی آتش بمانند تا کاملا بپزند. بعد از این مدت اجاق گاز را خاموش می کنیم.

مرحله یازدهم

در آخر اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند سپس در ظرف مورد نظر قرار دهید. در آخر روی کیک ها را با شکلات آب شده و پودر پسته تزیین می کنیم سپس با چای سرو می کنیم. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا