طرز تهیه شیرینی وینی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

طرز تهیه کیک وینی
شیرینی وینی یکی از شیرینی های ساده و خوشمزه فرانسه است که بافت آن بسیار ترد است برای مشاهده آموزش کامل مرحله به مرحله طرز تهیه کیک وینی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای کیک وینی |
|
کره یا کره شیرینی صاف | 120 گرم |
شکر پودر شده | 60 گرم |
سفیده تخم مرغ | 1 قطعه |
آرد قنادی | 160 گرم |
نمک | 1 پنس |
وانیل | ½ قاشق چایخوری |
زعفران آب پز | کافی |
طرز تهیه کیک وینی
مرحله اول
من آماده می کنم شیرینی های وینی خوشمزه در ابتدای کار فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن می کنیم تا کاملا گرم شود. سپس در ظرف مناسبی روغن یکدست شیرینی ها را به همراه سفیده تخم مرغ و نمک و وانیل بریزید.
مرحله دوم
سپس پودر قند را در صافی ریخته و در ظرفی الک می کنیم و با همزن دستی خوب هم می زنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس مقداری زعفران پخته شده را به کاسه اضافه کنید و هم بزنید.
سطح سوم
در این مرحله آرد را 3 بار الک کرده و یکباره داخل کاسه بریزید سپس با لیسک مخلوط کنید تا خمیر نرمی به دست آید. سپس خمیر را با سر دلخواه داخل قیف می ریزیم.
مرحله چهارم
حالا سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را داخل آن بریزید. سپس سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم و اجازه می دهیم کیک ها به مدت 15-20 دقیقه در فر بمانند تا دور تا دورشان طلایی شود.
مرحله پنجم
بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها بدون دست زدن به آن ها کاملا خنک شوند. در صورت نبودن فر، شعله پخش کننده را روی حرارت ملایم قرار دهید تا پخش کننده شعله خوب گرم شود.
مرحله ششم
حالا یک کاتر را در یک قابلمه بزرگ قرار می دهیم سپس خمیر را در قالبی به اندازه قابلمه می ریزیم. سپس سینی را در قابلمه اسلایسر می گذاریم و درب قابلمه را با درب می پوشانیم و روی آن می گذاریم.
مرحله هفتم
سپس قابلمه را روی شعله قرار دهید و اجازه دهید کیک ها کاملا بپزند. در آخر شیرینی ها را در ظرف مورد نظر می چینیم و با سس شکلاتی و ترافل های رنگی تزئین می کنیم و سرو می کنیم. نوش جان.