طرز تهیه شیرینی پادرازی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی پادرازی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه پادراتزی شیرین
شیرینی پادرازی یکی از شیرینی های قزوینی خاص و خوشمزه است که معمولا برای پذیرایی استفاده می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه پادراتزی شیرین برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد تشکیل دهنده شیرینی پادراتزی | |
کره صاف قنادی | 220 گرم |
آرد سفید | 130 گرم |
آرد نخودچی | 130 گرم |
آرد برنج | 110 گرم |
شکر پودر شده | 50 گرم |
عسل | 50 گرم |
پودر هل | 2 قاشق چایخوری |
مواد تشکیل دهنده دستمال | |
ماست | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
زعفران آب پز | 1 قاشق چایخوری |
زرده | 1 قطعه |
طرز تهیه پادراتزی شیرین
مرحله اول
برای تهیه پای پاداتسی خوشمزه ابتدا پودر قند را در صافی بریزید سپس آن را در ظرف مناسبی صاف کنید. سپس کره صاف قنادی را به پودر قند اضافه می کنیم و با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم می زنیم تا کاملا سبک شود.
مرحله دوم
حالا زعفران پخته شده را به همراه پودر هل و عسل به مخلوط پودر قند اضافه می کنیم سپس دوباره با چکش برقی به مدت 1 دقیقه هم می زنیم تا مواد یکدست و یکدست شوند. سپس آرد سفید، آرد برنج و آرد نخودچی را در ظرف مناسبی بریزید.
سطح سوم
در این مرحله مخلوط آرد را داخل الک بریزید سپس 3 بار الک کنید و پودر قند و روغن قنادی ها را در 3 مرحله به مخلوط اضافه کنید سپس با نوک انگشتان ورز دهید تا خمیر نرم و غلیظی در ظرف جمع شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار می دهیم سپس به مدت 1 روز در دمای محیط استراحت می دهیم. سپس بعد از این مدت کیسه فریزر را روی سطح کار قرار می دهیم سپس خمیر را روی کیسه فریزر قرار می دهیم.
مرحله پنجم
در این مرحله روی خمیر را با کیسه فریزر می پوشانیم سپس خمیر را به قطر نیم یا 1 سانتی متر باز می کنیم سپس روی سینی را با کاغذ روغنی می پوشانیم سپس خمیر را با کاتر برش می دهیم.
مرحله ششم
حالا کیک ها را داخل سینی فر می گذاریم. سپس دستمال شیرینی را آماده می کنیم، برای این منظور ابتدا زرده را از سفیده جدا می کنیم، سپس همراه با ماست، زعفران دم کرده و روغن مایع در ظرف مناسبی می ریزیم.
مرحله هفتم
در این مرحله مخلوط دستمال را با چنگال مخلوط کنید تا بافت آن یکدست شود. سپس برس را در مخلوط دستمال فرو می کنیم، سپس شیرینی ها را می مالیم. سپس فر را روی 175 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا اجازه دهید فر کاملا گرم شود. سپس قالب را در طبقه وسط فر قرار دهید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 دقیقه بپزند. بعد از این مدت گریل را روشن می کنیم تا کیک ها طلایی و طرح دار شوند.
مرحله نهم
سرگرمی روز بعد از 5 دقیقه قالب را از فر خارج کنید سپس بگذارید کیک ها کاملا خنک شوند. سپس شیرینی ها را در ظرف مورد نظر می ریزیم سپس با چای زعفرانی سرو می کنیم. نوش جان.
5
2