طرز تهیه شیرینی پادرازی +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه پادراتزی شیرین
شیرینی پادرازی یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ایرانی است که با مواد مختلف درست می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را ببینید. طرز تهیه پادراتزی شیرین برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد تشکیل دهنده شیرینی پادراتزی |
|
کره صاف قنادی | 220 گرم |
آرد سفید | 130 گرم |
آرد نخودچی | 130 گرم |
آرد برنج | 110 گرم |
شکر پودر شده | 50 گرم |
عسل | 50 گرم |
پودر هل | 2 قاشق چایخوری |
زعفران آب پز | 1 قاشق چایخوری |
مواد تشکیل دهنده دستمال |
|
زرده | 1 قطعه |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
روغن مایع | 1 قاشق غذاخوری |
کنجد | کافی |
طرز تهیه پادراتزی شیرین
مرحله اول
من آماده می کنم یک شیرینی خوشمزه در ابتدای کار روغن شیرینی را در ظرف مناسبی بریزید سپس با همزن برقی به مدت 2-3 دقیقه هم بزنید تا کاملا یکدست و یکدست شود. حالا پودر قند را داخل الک بریزید.
مرحله دوم
سپس پودر قند را در ظرفی با کره الک کرده و دوباره با همزن برقی با دور تند به مدت 1 تا 2 دقیقه هم میزنیم سپس زعفران خیس شده را به همراه پودر هل به ظرف اضافه میکنیم و به مدت 1 دقیقه خوب هم میزنیم.
سطح سوم
در این مرحله عسل را به کاسه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر هم بزنید. حالا آرد سفید را به همراه آرد نخودچی و آرد برنج در صافی ریخته و 3 بار الک می کنیم سپس کم کم به کاسه اضافه می کنیم و با لیسک مخلوط می کنیم.
مرحله چهارم
حالا با نوک انگشت خمیر را ورز می دهیم تا کاملا یکدست و جمع شود سپس خمیر به دست آمده را در کیسه فریزر قرار می دهیم. سپس خمیر را به مدت 24 ساعت در آشپزخانه استراحت می دهیم.
مرحله پنجم
بعد از این مدت فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا فر کاملا گرم شود. سپس خمیر را بین دو تکه کاغذ پخت قرار می دهیم و با وردنه به ضخامت نیم تا 1 سانتی متر رول می کنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را با قالب پادرازی فرم می دهیم سپس سینی فر را با کاغذ روغنی می پوشانیم و خمیر فرم گرفته را داخل آن می چینیم. سپس برای زیباتر شدن کیک ها با چنگال روی خمیر خط می کشیم.
مرحله هفتم
در این مرحله زرده را با روغن مایع و زعفران دم کرده مخلوط می کنیم و خمیر را با دستمال پهن می کنیم سپس روی آنها را کنجد می پاشیم. حالا سینی را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هشتم
سپس اجازه دهید شیرینی ها به مدت 15 دقیقه در فر بمانند تا کاملا پخته شوند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند بدون اینکه به آن ها دست بزنید سپس سرو کنید. نوش جان.