طرز تهیه شیرینی پاریس برست با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی پاریس برست را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه نان تست پاریس
شیرینی پاریس برست یکی از معروف ترین شیرینی های فرانسه است که با دستور پخت و طعم های مختلف درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه نان تست پاریس برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای نان تست پاریس | |
ارد | 1 فنجان |
قند | 1 قاشق غذاخوری |
نمک | 1 پنس |
کره | 100 گرم |
یک تخم مرغ | 4 عدد |
وانیل | ¼ قاشق غذاخوری |
اب | 1 فنجان |
خامه فرم گرفته قنادی | کافی |
شکر پودر شده | کافی |
طرز تهیه نان تست پاریس
مرحله اول
برای تهیه شیرینی پاریس برست به سبک فرانسوی ابتدا آب را همراه با کره و شکر و نمک در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید آب از کناره های قابلمه بجوشد.
مرحله دوم
حالا آرد را داخل الک بریزید سپس 3 بار الک کنید و یکدفعه به مخلوط آب و کره اضافه کنید. سپس مواد را با قاشق چوبی روی اجاق به مدت 5 دقیقه مخلوط کنید تا خمیر در ظرف جمع شود و اجاق گاز را خاموش کنید.
سطح سوم
حالا خمیر را داخل ظرف مناسبی بریزید و بگذارید کاملا خنک شود. سپس فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار می دهیم سپس می گذاریم کاملا گرم شود. سپس تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی بریزید.
مرحله چهارم
در این مرحله تخم مرغ ها را با چنگال هم می زنیم تا بافت تخم مرغ ها بشکند. سپس تخم مرغ را در 3 مرحله به خمیر اضافه می کنیم و با همزن برقی هم می زنیم تا مواد مخلوط و یکدست شود سپس وانیل را اضافه می کنیم.
مرحله پنجم
حالا کاسه را با خمیر خارج می کنیم تا تخم مرغ به طور یکنواخت مخلوط شود. در مرحله بعد سینی فر را با کاغذ مخصوص فر بپوشانید، سپس یک بشقاب در وسط کاغذ پخت قرار دهید و با خودکار دور صفحه را خط بکشید.
مرحله ششم
در این مرحله کاغذ کره را برمی گردانیم سپس خمیر پای را با ماسوره رنگی در قیف لوله ای می ریزیم و در امتداد خطوط کشیده شده به صورت دایره در می آوریم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هفتم
حالا بگذارید کیک به مدت 45 دقیقه در فر بماند تا کاملا پخته و قهوه ای شود. سپس بعد از این مدت کیک ها را به مدت 10 دقیقه در فر می گذاریم تا کاملا خنک شوند و بعد از فر خارج می کنیم.
مرحله هشتم
در این مرحله شیرینی ها را از وسط نصف می کنیم سپس بین آنها را با خامه قنادی پر می کنیم و در ظرف مورد نظرمان می چینیم. سپس مقداری پودر قند را در صافی ریخته و برای تزیین روی کیک ها می پاشیم. نوش جان.
5
2