طرز تهیه شیرینی چنگالی با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی چنگالی را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیرینی با چنگال
آب نبات چنگالی یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که طعم عالی و فوق العاده ای دارد و به روش های مختلف و با مواد مختلف درست می شود. طرز تهیه شیرینی با چنگال برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
کره | 125 گرم |
روغن مایع | نصف فنجان |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
پودر خمیرمایه | 1 ساشه معادل 10 گرم است |
کنجد بوداده | نصف فنجان |
گردو | نصف فنجان |
ارد | کافی |
طرز تهیه شیرینی با چنگال
مرحله اول
من آماده می کنم یک چنگال شیرینی ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده و نرم شده است در ظرفی بریزید سپس پودر قند را اضافه کرده و کاملاً مخلوط کنید سپس تخم مرغ را روی مخلوط بریزید و هم بزنید تا گلوله نباشد. و با مواد خوب ترکیب کنید.
مرحله دوم
سپس کره مایع را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شده و بافت یکنواختی به دست آید، سپس بکینگ پودر را روی مخلوط بریزید و با مواد ترکیب کنید، سپس ابتدا آرد را در ظرف دیگری الک کنید تا کاملا مخلوط شود و یکدست شود. لباس فرم
سطح سوم
سپس کم کم و به صورت کنترل شده آرد را به مخلوط مواد اضافه کنید و مخلوط کنید تا مخلوط نرم و یکدست شود سپس کنجد را روی مخلوط مواد ریخته و مخلوط کنید تا کاملا با مواد مخلوط شود سپس مقداری گردو را اضافه کنید. دست .یا با چرخ گوشت خرد کنید.
مرحله چهارم
سپس تکه های گردو را داخل مخلوط بریزید و هم بزنید و هم بزنید تا گردو در تمام قسمت های خمیر به طور یکنواخت پخش شود سپس روی کاسه را با مخلوط بپوشانید و بگذارید نیم ساعت در دمای محیط بماند.
مرحله پنجم
در این فاصله قالب یا سینی مورد نظر را با روغن یا کره چرب کنید یا کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید سپس یک تکه از خمیر را به اندازه یک شاه بلوط جدا کرده و با دست به شکل بیضی در بیاورید. سینی با فاصله از یکدیگر
مرحله ششم
سپس با چنگال یا ابزار دیگری روی شیرینی ها را شکل دهید و سپس سینی را به مدت ده دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید و دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید شیرینی ها به مدت 35 تا 40 دقیقه بپزند. یک دقیقه خوب بپزید.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که دمای فرها متفاوت است، وقتی سطح شیرینی ها طلایی شد، قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید تا شیرینی ها خنک شوند، سپس شیرینی ها را با احتیاط از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید. .
مرحله هشتم
سپس مقداری شکلات را در ظرفی ریخته و به روش حمام آب روی بخار کتری ذوب کنید سپس قسمت ساده کوکی ها را در شکلات ذوب شده فرو کنید و روی کاغذ روغنی قرار دهید تا شکلات به کاسه نچسبد.
مرحله نهم
بعد از اینکه کوکی ها کمی خنک شدند آنها را در یخچال قرار دهید و 1 الی 2 ساعت بگذارید و شکلات ها سفت شوند سپس شیرینی ها را از یخچال خارج کرده و در ظرف مناسبی برای سرو بچینید. در آخر چنگال را با پودر پسته، نارگیل و تکه های گردو تزیین کنید و این دسر خوشمزه و لذیذ را با چای سرو کنید.
5
2