طرز تهیه شیرینی کاسترد با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی کاسترد را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه خمیر کاسترد
کیک خامه ای یکی از کیک های خوشمزه و جشن است که طبق دستور پخت های مختلف تهیه می شود تا آموزش کامل و مرحله به مرحله را مشاهده کنید. طرز تهیه خمیر کاسترد برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد تشکیل دهنده کاسترد تخم مرغ |
|
کره یا مارگارین | 300 گرم |
شکر پودر شده | 1 فنجان |
پودر خامه تخم مرغ | 1 فنجان |
وانیل | ⅛ قاشق چایخوری |
ارد | 2.5 فنجان |
طرز تهیه خمیر کاسترد
مرحله اول
برای تهیه کاسترد خوشمزه در ابتدای کار 30 دقیقه قبل کره را از یخچال خارج کرده و بگذارید کاملا نرم شود. سپس کره با دمای محیط را در ظرف مناسبی بریزید و پودر قند را داخل آن الک کنید.
مرحله دوم
حالا کره و پودر قند را با همزن برقی به مدت 5 دقیقه هم بزنید تا مخلوط کره سبک و کرم رنگ شود. سپس وانیل را به کاسه اضافه کنید و دوباره مخلوط کنید سپس کرم پودر را داخل کاسه الک کنید.
سطح سوم
در این مرحله دوباره مواد را در کاسه مخلوط می کنیم تا کرم پودر با مخلوط کره یکدست شود. سپس آرد را 3 بار الک می کنیم و کم کم به ظرف اضافه می کنیم سپس ورز می دهیم تا خمیر نرمی در ظرف جمع شود.
مرحله چهارم
حالا خمیر را در کیسه فریزر قرار دهید و با وردنه باز کنید سپس به مدت 1 ساعت در یخچال استراحت دهید. بعد از 30 دقیقه قالب را از فر در یخچال قرار دهید تا کاملا خنک شود.
مرحله پنجم
حالا فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم تا فر کاملا گرم شود. پس از استراحت خمیر آن را بین دو کیسه فریزر قرار می دهیم و با وردنه پهن می کنیم سپس با کاتر مورد نظر برش می دهیم.
مرحله ششم
در این مرحله سینی فر را از یخچال خارج کرده و کمی کره مایع روی آن بمالید. سپس خمیر قالب زده را در سینی فر می گذاریم سپس سینی را به مدت 15-20 دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد.
مرحله هفتم
توجه داشته باشید که شیرینی ها تغییر رنگ نمی دهند. بعد از این مدت قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید کیک ها کاملا خنک شوند بدون اینکه به آن ها دست بزنید سپس با شکلات ذوب شده و شربت تزئین کنید. نوش جان.
5
1