طرز تهیه شیرینی کنافه +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیرینی کنفی
شیرینی کونافه یکی از انواع شیرینی های خوش طعم و لذیذ است که تهیه آن بسیار آسان است.این شیرینی پرطرفدار و پرطرفدار بافت سبکی دارد که برای پذیرایی و مهمانی بسیار مناسب است.شما می توانید شیرینی کونافه را به روش های مختلفی تهیه کنید. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه شیرینی کنفی برای سرگرمی روز همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی | مقدار مواد |
کنافا بیشتر | 1 بسته |
کره ذوب شده | 200 گرم |
گردو | به مقدار مورد نظر |
مواد لازم برای لایه خامه ای | مقدار مواد |
شیر نر | 1 فنجان |
نشاسته ذرت | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 2 قاشق غذاخوری |
وانیل | تا جایی که لازم است |
پنیر خامه ای بدون نمک | 200 گرم |
مواد لازم برای شهد | مقدار مواد |
اب | 1 فنجان |
قند | 2 لیوان |
زعفران یا گلاب | به اندازه دلخواه (اختیاری) |
طرز تهیه شیرینی کنفی
مرحله 1: آماده سازی اولیه کنف
ابتدا کناف ها را از بسته خارج کنید، اگر نخ ها به هم چسبیده بودند با دست در ظرف بزرگتری باز کنید سپس به اندازه سیب از کناف برداشته و بقیه را با حوله بپوشانید تا خشک شود.
مرحله دوم: کافه را به کره آغشته کرده و در فر قرار دهید
بعد از آن کنافات را با کمی روغن پخش کنید و به شکل لانه محکم بپیچید و شکل دهید سپس کنافات را در سینی بچینید به همین ترتیب تمام کناف ها آماده می شود و روی حرارت قرار می گیرد.
مرحله 3: تنظیم دمای فر و پخت کناف
سپس دمای فر را روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید، اجازه دهید کناف به مدت 15-20 دقیقه در فر بپزد و برشته شود، در این فاصله مقداری شیر را در ظرف مناسبی بریزید تا مواد میانی خامه ای داخل کونافه درست شود.
مرحله چهارم: خامه داخل کاناوا را آماده کنید
سپس مقداری نشاسته ذرت را به شیر اضافه کنید، هم بزنید تا مخلوط شوند، سپس کمی شکر داخل مواد بریزید و با هم مخلوط کنید، سپس وانیل را به مخلوط اضافه کنید تا عطر وانیل در تمام مواد پخش شود، سپس در ظرف را برای مخلوط قرار دهید تا با حرارت ملایم گرما دادن
مرحله 5: مخلوط خامه را تمام کنید و پنیر را اضافه کنید
حالا مخلوط را مدام هم می زنیم تا به غلظت مناسب برسد و بافت آن یکنواخت شود، وقتی قوام مخلوط به دلخواه شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و پنیر خامه ای را به آن اضافه کنید، سپس خوب هم بزنید تا کاملا مخلوط شود و مخلوط شود. یکنواخت.. توجه داشته باشید مایع خامه ای پس از سرد شدن کمی کدر می شود.
مرحله ششم: تهیه شربت یا شهد شاهدانه
در مرحله بعد برای تهیه شهد یا شربت روی کناف مقداری آب در ظرفی ریخته سپس شکر را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند سپس کاسه را با مخلوط روی حرارت ملایم قرار می دهیم و مدام با قاشق هم می زنیم. بازدید.
مرحله 7: اضافه کردن طعم به شربت
وقتی شربت کمی غلیظ شد و قوام پیدا کرد بنا به ذائقه و سلیقه خود می توانید کمی گلاب اضافه کنید تا عطر آن در شربت پخش شود همچنین می توانید مقداری زعفران داخل شربت بریزید و هم بزنید تا رنگ شربت شود. شربت زعفران باز می شود.
مرحله هشتم: شربت و کنفاسا را در یخچال بگذارید
وقتی شربت کمی غلیظ شد و عطر زعفران در آن پخش شد، شربت را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا کمی خنک شود و قالب یا کناف را از فر خارج کرده و در اتاق قرار دهید. دما تا کمی خنک شود
مرحله نهم: کناف ها را در شربت آغشته کنید
بعد از اینکه کناف ها کمی خنک شدند، شهد یا شربت را داخل حفره یا گود و همچنین دور کناف ها بریزید، اگر می خواهید مقدار شهد و شیرینی کناف ها بیشتر شود، با توجه به ذائقه و ذائقه خود، بریزید. آنها را در یک ظرف مناسب برای حفره
مرحله 10: شربت را خیس کنید و کاناپه ها را با خامه پر کنید
سپس شهد را روی آنها بریزید، اجازه دهید شربت چند ساعت کاملا جذب کنف شود، سپس داخل کنف را با مواد خامه ای پر کنید، سپس در صورت تمایل شربت را دور کنف اضافه کنید یا شهد بریزید.
مرحله یازدهم: کنافه را تزئین کرده و سرو کنید
سپس می توانید کنافتاها را در ظرفی بریزید و در یخچال قرار دهید، سپس به مدت 1 ساعت استراحت دهید و کاملا سفت شوند، سپس به سلیقه و سلیقه خود آنها را از یخچال خارج کرده و روی آنها را با پودر پسته و تکه های گردو بپاشید. .decorate در نهایت کیک های کنفی را به عنوان یک دسر مهمانی شیک و جذاب سرو کنید.