طرز تهیه شیرینی گل با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیرینی گل را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه کیک گل
شیرینی گل یکی از انواع شیرینی های خوشمزه و ساده است که برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله آن بسیار مناسب است. طرز تهیه کیک گل برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
مواد لازم برای شیرینی های رنگارنگ |
|
کره | 125 گرم |
روغن مایع | 1 فنجان |
ماست | ½ فنجان |
یک تخم مرغ | 1 قطعه |
سرکه | 1 قاشق غذاخوری |
وانیل | 5 گرم |
پودر خمیرمایه | 10 گرم |
آرد سمولینا | ½ فنجان |
ارد | کافی |
مواد لازم شربت |
|
اب | 3.5 فنجان |
قند | 3.5 فنجان |
لیموی تازه | ¼ لیمو |
طرز تهیه کیک گل
مرحله اول
برای تهیه شیرینی های رنگی خوشمزه در ابتدا شربت را آماده می کنیم، برای این منظور آب و شکر را به همراه یک تکه لیمو در قابلمه مناسبی ریخته و روی اجاق قرار می دهیم تا شربت بجوشد.
مرحله دوم
بعد از به جوش آمدن شربت، آن را به مدت 5 دقیقه روی اجاق بگذارید، سپس تابه را از روی اجاق بردارید و بگذارید شربت کاملا خنک شود. حالا میخوایم خمیر کیک رو درست کنیم.
سطح سوم
برای این منظور خمیر را که به دمای محیط رسیده است در ظرف مناسبی با روغن ریخته و خوب هم می زنیم تا یکدست شود و بعد از آن ماست را به همراه تخم مرغ، سرکه، وانیل و بکینگ پودر به ظرف اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
حالا مواد را خوب هم می زنیم تا یکدست شود سپس آرد بلغور را به آرد اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم. سپس آرد الک شده را کم کم به ظرف اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیر نرمی به دست آید.
مرحله پنجم
وقتی خمیر یکدست و یکدستی به دست آمد، آرد اضافه نمی کنیم. حالا فر را با دمای 190 درجه روشن می کنیم تا کاملا گرم شود سپس خمیر را به دو قسمت تقسیم می کنیم و در دست گرد می کنیم.
مرحله ششم
حالا خمیر را بین دو تکه کاغذ کره ای با وردنه باز می کنیم تا خیلی نازک نباشد سپس با فنجان خمیر را شکل می دهیم و 3 تکه خمیر را طوری می گذاریم که لبه های آنها روی هم قرار گیرند.
مرحله هفتم
سپس خمیر را پهن می کنیم و از وسط به دو قسمت تقسیم می کنیم و در قالبی که با کاغذ روغنی پوشانده ایم قرار می دهیم و وسط خمیر 1 عدد بادام قرار می دهیم و قالب را در طبقه وسط فر قرار می دهیم.
مرحله هشتم
حالا بگذارید کیک ها در فر بمانند تا کاملا پخته و پخته شوند. بعد از پخت کیک ها، قالب را از فر خارج کرده و وقتی دمای اولیه پایین آمد، شربت را روی آن ها بریزید.
مرحله نهم
در این مرحله کیک ها را به مدت 2 ساعت در یخچال می گذاریم تا شربت گرفته شود. بعد از این مدت کیک ها را در ظرف مورد نظر گذاشته و با چای سرو کنید. نوش جان.
5
2