طرز تهیه شیر برنج با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه شیر برنج را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج یکی از غذاهای ساده و قدیمی ایرانی است که امروزه با دستور پخت های پیچیده تری نسبت به گذشته درست می شود برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله. طرز تهیه شیر برنج برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
محصولات مورد نیاز برای 4 نفر | |
برنج | 1 فنجان |
قند | 2 لیوان |
پودر هل | ½ قاشق غذاخوری |
خلال پسته | 2 قاشق غذاخوری |
خلال بادام | 1 قاشق غذاخوری |
شیر نر | 4 و نیم لیتر |
نمک | ¼ قاشق چایخوری |
گل سرخ | کافی |
طرز تهیه شیر برنج
مرحله اول
من آماده می کنم شیر برنج مجلسی در ابتدای کار برنج را می شوییم سپس در ظرف مناسبی با کمی نمک و آب می گذاریم و می گذاریم برنج به مدت 3-2 ساعت در آب بماند تا خیس بخورد.
مرحله دوم
حالا بعد از این مدت برنج را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس برنج و شیر را در قابلمه مناسبی بریزید سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و گلاب را به آن اضافه کنید.
سطح سوم
در این مرحله اجازه دهید برنج کاملا بپزد و له شود. سپس وقتی برنج کاملا نرم شد و شکوفه داد خلال بادام را به همراه پودر هل و شکر داخل شیر برنج ریخته و مدام هم می زنیم تا شکر در شیر برنج حل شود.
مرحله چهارم
مراقب باشید شیر برنج را مدام و بدون وقفه هم بزنید زیرا شیر برنج سریع فرو می رود. سپس وقتی شیر به برنج اضافه شد و شیر برنج به غلظت دلخواه رسید، اجاق گاز را خاموش می کنیم.
مرحله پنجم
در آخر شیر برنج را در ظرف مورد نظر خود می ریزیم سپس طبق ذائقه ورقه های پسته و پودر رزماری را برای تزیین می ریزیم و به عنوان دسر یا پیش غذا سرو می کنیم. نوش جان.
4.5
2