طرز تهیه شیر برنج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳
طرز تهیه شیر برنج
شیر برنج یکی از غذاهای سبک و بسیار مقوی ایرانی است که می توانید آن را به عنوان دسر سرو کنید، برای دیدن این آموزش آشپزی ایرانی به نکته زیر توجه کنید.
همچنین ببینید: طرز تهیه شله زرد فوری و خوشمزه 4 نفره به روش نذری
مواد لازم برای 2 نفر | |
برنج نیم دانه | 1 فنجان |
شیر پر چرب | 1 لیتر |
گل سرخ | 2 قاشق غذاخوری |
قند | 1.5 فنجان |
کرم رنگ | 2 قاشق غذاخوری |
فشار دادن | 1 قاشق چایخوری |
نمک | ½ قاشق چایخوری |
زعفران آب پز | 1 قاشق غذاخوری |
دستور تهیه شیر برنج
مرحله اول
بهتر است برنج را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود. برای شروع، برنج را به همراه ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا برنج خوب بپزد تا خرد شود.
مرحله دوم
سپس شیر را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شیر زودتر بجوشد. وقتی شیر به جوش آمد شکر را به همراه پودر هل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس حرارت را کم کنید.
سطح سوم
پس از حل شدن شکر، شیر برنج را بچشید و در صورت تمایل شکر بیشتری اضافه کنید. حالا صبر می کنیم تا شیر برنج به غلظت کافی برسد و خوب مخلوط شود، سپس زعفران پخته شده را به همراه خامه و گلاب به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله چهارم
مواد رو با هم مخلوط میکنیم و وقتی شیر برنج سفت شد از روی اجاق برمیداریم. در نهایت شیر برنج داغ را در بشقاب دلخواهتان ریخته و با مواد دلخواه مانند پودر پسته، گلاب و … تزیین و سرو کنید.