آشپزی

طرز تهیه شیر برنج +راز خوشمزگی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

طرز تهیه شیر برنج

شیر برنج یکی از غذاهای سبک و بسیار مقوی ایرانی است که می توانید آن را به عنوان دسر سرو کنید، برای دیدن این آموزش آشپزی ایرانی به نکته زیر توجه کنید.

همچنین ببینید: طرز تهیه شله زرد فوری و خوشمزه 4 نفره به روش نذری

مواد لازم برای 2 نفر
برنج نیم دانه 1 فنجان
شیر پر چرب 1 لیتر
گل سرخ 2 قاشق غذاخوری
قند 1.5 فنجان
کرم رنگ 2 قاشق غذاخوری
فشار دادن 1 قاشق چایخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری

دستور تهیه شیر برنج

مرحله اول

بهتر است برنج را از شب قبل خیس کنید تا نرم شود. برای شروع، برنج را به همراه ۲ پیمانه آب و نصف قاشق چایخوری نمک در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا برنج خوب بپزد تا خرد شود.

مرحله دوم

سپس شیر را به برنج اضافه می کنیم و حرارت را زیاد می کنیم تا شیر زودتر بجوشد. وقتی شیر به جوش آمد شکر را به همراه پودر هل اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود سپس حرارت را کم کنید.

سطح سوم

پس از حل شدن شکر، شیر برنج را بچشید و در صورت تمایل شکر بیشتری اضافه کنید. حالا صبر می کنیم تا شیر برنج به غلظت کافی برسد و خوب مخلوط شود، سپس زعفران پخته شده را به همراه خامه و گلاب به قابلمه اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

مواد رو با هم مخلوط میکنیم و وقتی شیر برنج سفت شد از روی اجاق برمیداریم. در نهایت شیر ​​برنج داغ را در بشقاب دلخواهتان ریخته و با مواد دلخواه مانند پودر پسته، گلاب و … تزیین و سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا