طرز تهیه علی نازیک با دستور پخت محرمانه در سال ۱۴۰۳
در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه علی نازیک را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.
طرز تهیه علی نازیک
علی نازیک یکی از انواع پیش غذای لذیذ و خوش طعم ترکی است که به روش های مختلف با مواد مختلف تهیه می شود.این غذای خوشمزه که می توانید به عنوان یک غذای ساده و سریع از آن استفاده کنید بسیار راحت تهیه می شود و طرفداران زیادی دارد. برای معرفی کامل و گام به گام طرز تهیه علی نازیک برای و در آخر سایت آموزشی همراه باشید
عناصر | مقدار مواد |
بادمجان | 2 عدد |
ماست | 1 فنجان |
سیر | 2 قرص |
نمک و فلفل | کافی |
پل بیبر | کافی |
پیاز متوسط | 1 قطعه |
گوشت چرخکرده | 250 گرم |
پیازچه تازه، ریحان و شوید برای تزیین | کافی |
آهک تازه برای تزئین | 1 قطعه |
فلفل سبز شیرین برای دارچین | 6 تا 7 عدد |
طرز تهیه علی نازیک
مرحله 1: بادمجان ها را کبابی کنید
من آماده می کنم علی نازیک ابتدا بادمجان های نازک را بشویید و خشک کنید سپس روی اجاق گاز کبابی کنید در این روش یک پایه توری روی اجاق بگذارید که روی آن بادمجان ها را بچینید و همه قسمت ها را کباب کنید تا خوب بپزند.
مرحله دوم: بادمجان را داخل سلفون بپیچید و پوست و قسمت گوشتی بادمجان را جدا کنید.
سپس هر کدام از بادمجان ها را روی سلفون قرار دهید و سلفون را دور آن بپیچید سپس انتهای بادمجان ها را جدا کنید. داخل آن است آن را بیرون بیاورید و در ظرف دیگری قرار دهید.
مرحله سوم: گوشت بادمجان را به روش دیگری از پوست آن جدا کنید
استفاده از این روش باعث می شود قسمت گوشتی بادمجان را از پوست جدا کرده و از آن استفاده کنید.برای جدا کردن پوست بادمجان از قسمت گوشتی می توانید از هر روش دیگری استفاده کنید سپس قسمت گوشتی بادمجان را داخل آن بریزید. ظرف مناسب
مرحله چهارم: گوشت بادمجان را له کرده و نمک بزنید
سپس گوشت بادمجان را با چنگال فشار دهید و کاملا له کنید سپس کمی نمک بپاشید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شود سپس در تابه ای کمی روغن بریزید سپس تابه را روی حرارت متوسط بگذارید اجازه دهید روغن داغ شود.
مرحله 5: بادمجان ها را تفت دهید و ماست و سیر را با هم مخلوط کنید
سپس بادمجان های له شده را در ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید سپس مقداری ماست را در ظرفی بریزید و چند حبه سیر را پوست بگیرید و روی رنده رنده کنید یا له کنید. سیر و به شیر ماست اضافه کنید.
مرحله ششم: مخلوط ماست و سیر را به بادمجان اضافه کنید
بعد مخلوط ماست و سیر را خوب هم می زنیم تا عطر سیر به ماست برسد، کمی نمک اضافه کرده و مخلوط می کنیم، سپس مخلوط ماست و سیر را به بادمجان ها اضافه می کنیم، هم می زنیم تا عطر و طعم همه با هم خورده شود. .
مرحله هفتم: پیاز را خرد کرده و در روغن داغ سرخ کنید
در مرحله بعد پیاز را پوست گرفته و نگینی خرد می کنیم، سپس در تابه ای کمی روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن داغ شود، سپس پیاز خرد شده را داخل تابه بریزید و با روغن داخل آن تفت دهید تا روشن و شفاف شود. و نرم
مرحله هشتم: گوشت چرخ کرده و ادویه ها را به تابه اضافه کنید و تفت دهید
سپس مقداری گوشت چرخ کرده را در تابه بریزید و با پیازها تفت دهید تا همه قسمت ها سرخ شود، وقتی رنگ گوشت تغییر کرد، ادویه هایی را که شامل نمک، فلفل سیاه و فلفل سیاه است به مقدار لازم و به سلیقه خود اضافه کنید. یک سینی بریزید.
مرحله 9: فلفل ها را برش داده و در تابه تفت دهید
ادویه ها را در تابه تفت می دهند تا عطرشان پخش شود و به خورد گوشت برود و بعد از آن فلفل شسته و خشک شده را ریز خرد کرده و در تابه گذاشته و تفت می دهیم تا بو و طعم خوبی پیدا کند مصرف می شود.
مرحله 10: گوجه فرنگی های پوره شده و رب گوجه فرنگی را به تابه اضافه کنید
سپس گوجه ها را که از قبل شسته و خشک کرده اید به قطعات گرانبها برش دهید، سپس در تابه بریزید و با بقیه مواد تفت دهید تا آب آن کمی کشیده شود، سپس کمی رب گوجه فرنگی را در تابه بریزید و سرخ کنید. تا خوشبو شود..سختی او را باید گرفت.
مرحله یازدهم: همه مواد را با هم مخلوط کرده و قابلمه را از روی حرارت بردارید
وقتی پوره گوجه فرنگی در تابه خوب سرخ شد و کمی روشن و تیره شد، همه مواد را با هم مخلوط کرده و تابه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید، سپس نان ها را به صورت مثلث های کوچک برش دهید. به همان اندازه برش می دهد.
مرحله 12: روغن زیتون و ادویه ها را به برش های نان اضافه کنید
سپس نان ها را در ظرفی بریزید، سپس مقداری روغن زیتون به آن ها اضافه کنید، هم بزنید تا روغن زیتون کاملا جذب نان ها شود و نرم شوند، سپس به سلیقه و ذائقه خود مقداری نمک و فلفل قرمز روی نان ها بپاشید. و با آنها ترکیب و تطبیق دهید.
مرحله سیزدهم: نان ها را در سینی بچینید و در فر قرار دهید و درجه حرارت را تنظیم کنید
سپس نان های طعم دار شده را در سینی فر قرار دهید، سپس سینی را به مدت 10 دقیقه در فر از قبل گرم شده قرار دهید، دمای فر را روی 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و اجازه دهید نان ها به مدت 4 تا 5 دقیقه در فر بپزند، کاملاً ترد شوند.
مرحله چهاردهم: نان را ترد کنید و سپس مخلوط ماست و بادمجان را داخل کاسه بریزید.
بعد از گذشت این مدت قالب را از فر خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید سپس نان خرد شده را از قالب خارج کرده و در ظرف دیگری قرار دهید سپس مخلوط بادمجان و ماست کوبیده شده را در ظرف سرو بریزید وسط آن را کمی حفاری کنید
مرحله 15: مواد گوشتی را روی مخلوط ماست و بادمجان بریزید و با یک لایه نازک روی آن را بپوشانید.
سپس مخلوط گوشت را در وسط مخلوط بادمجان و ماست بریزید، سپس نان رول های خرد شده را کنار مخلوط قرار دهید و روی آن را تزئین کنید، سپس روی آن را با چند برگ نعناع، ریحان، شوید تازه، چند برش بپوشانید. لیموترش و مقداری فلفل سبز را بشویید و تزئین کنید. در اخره علی، نازائیک را به عنوان یک پیش غذای خوشمزه و پرطرفدار یا یک غذای ساده و سریع برای پذیرایی و مهمانی به همراه انواع دارچین و مخلفات سرو کنید.
5
2