آشپزی

طرز تهیه غاز با طعمی تکرار نشدنی در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

روش تهیه گاز

گاز یکی از انواع غذاهای خوشمزه و لذیذ است که می توان آن را به روش های مختلفی تهیه کرد. braй company kamel in photography beh photo ba raz programmы gaz der emo. سایت تعدید کی کی کی کنار آمدن

مواد لازم برای ساخت گاز مقدار مواد
گاز 1 عدد
پیاز خرد شده 1 عدد
آقا 1 بوته
نمک و نمک لازم است
فلفل قرمز و آویشن لازم است
چوب دارچین و مغز گردو لازم است
پوره گوجه فرنگی 1 عدد
رب انار 1 قاشق غذاخوری
لکه پیاز 1 قاشق غذاخوری
سلام لازم است
پنیر پودری نصف قاشق چایخوری
Ab لازم است
برنج برای هر نفر 1 پیمانه
زعفران دم كردة براي تنزير برينز لازم است
ক্লাল্তা প্স্তা বেরিন ব্র্জা لازم است
Заршк тафт дада шедь брай дней برینз ۲ تا۳ غذای کشق
نعنا و ریحان و شوید تیزی بری تنزیر غاز لازم است
فلفل سبز شیرین 6 تا 7 عدد
مواد لازم برای هدف مقدار مواد
پیاز 1 عدد
گوردو 3 تا 4 عدد
زنگار 1 قاشق غذاخوری
سلام 6 عدد
دل و جیر و سنگدان هرچقدر دوست داری
رب انار 1 قاشق غذاخوری
لکه پیاز 1 قاشق غذاخوری
نمک و نمک لازم است
پودر پنیر و پودر پاپریکا لازم است
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
روغن تفت دادان لازم است

روش تهیه گاز

مرحله 1: چربی معده را خالی کنید و گاز را بشویید

ابتدا چربی داخل گاز را خالی کنید سپس گاز را بشویید و کنار بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود آن را درست کنید

فاز 2: تفت دادن پیازها

پس از آن پیاز را پوست گرفته، پوست گرفته، پوست کنده و ریز خرد کنید، سپس در تابه ای مقداری روغن بریزید، تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا روغن سرخ شود، سپس پیازها را داخل آن بریزید و تفت دهید تا سرخ شوند. به رنگ روشن و طلایی و بافت اینها نرم شود

তাতা জে: স্স্তন নার্ধ্দান্দা঍ এত্তাার্ধ্দান্দান এত্তাা মের্র স্গানান

سپس به ذائقه خود مقدار دل و جگر و زنجبیل را که قبلاً شسته اید به اندازه های کوچک و مناسب خرد کرده و در تابه را روی پیازها قرار دهید و با پیاز تفت دهید تا همه قسمت های آنها خوب شود. سرخ شده و رنگ آنها تغییر می کند.

তাত্তান হাত্তাত্তা দাত্তান দ্ল، জেরা দাত্তান দ্্ল، জেরা এদ্যান ক্র্যান নাকান

شما نمی توانید از شوید، جگر و زنجبیل استفاده کنید یا فقط از شوید و جگر یا زنجبیل یا ترکیبی از آنها استفاده کنید.

مرحله 5: ادویه ها را اضافه کرده و میل کنید

سپس ادویه هایی که شامل زردچوبه، پودر سیر، پاپریکا و فلفل سیاه است را به مقدار دلخواه و به سلیقه خود اضافه کنید.

مرحله 6: آجیل خرد شده و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید

بعد از آن مقداری گردوی خرد شده را به مواد داخل تابه اضافه کنید، کمی تفت دهید تا روغن گردو کم شود.

مرحله 7: توت فرنگی و آلو را اضافه کرده و تفت دهید

بعد از آن مقداری شاه توت روی مواد بریزید، کمی تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند و با همه مواد مخلوط کنید، سپس مقداری از سیب هایی را که چند ساعت پیش در آب خیس کردید و بافت نرم شده به مواد داخل تابه اضافه کنید. بعد از اللوها را كمي تفت ديدي.

مرحله هشتم: اضافه کردن و تفت دادان

مقدار سیب بستگی به ذائقه و ذائقه خودتان دارد، می توانید از سیب های کمتر یا بیشتر استفاده کنید، سپس مقدار کمی رابنار به مواد اضافه کنید، سپس کمی تفت دهید تا رابانار کاملا جذب همه مواد شود تا عطر آن و تمه ان با متادة سنتاث شود

তাত্য়্যান নান: মান্তাক্র্ড্্ান ম্ন .

اگر می خواهید طعم مواد داخل گاز معده شیرین باشد از طعم شیرین آن استفاده کنید مخلوط کنید

قسمت 10: ריקטן משלעד מאדע דר שקעם געס ו דוקטן שעשע עז

بعد از آن قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا حرارت اولیه کم شود سپس مواد مخلوط شده را داخل گاز معده بریزید و معده گاز را پر کنید سپس گاز معده با نخ و پر پخته می شود. نتر شكم آن بيرون نريزد

11: স্র্যাক্তা ক্স্ত্যায়ে গাস

سپس در یک قابلمه بزرگ مقداری روغن بریزید، روی حرارت متوسط ​​قرار دهید تا روغن بسوزد، سپس گاز را در آن سرخ کنید، وقتی یک طرف گاز سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر آن سرخ شود، همه قسمت های آن را سرخ کنید. چاه گاز .

فصل 12: پوست آن را بگیرید، پیاز و سیر را پوست بگیرید و آن را تفت دهید.

پس از آن پیاز را پوست گرفته و خلال کرده و نگینی خرد می کنیم و در قابلمه می ریزیم و پیازها را با گاز تفت می دهیم تا سبک و طلایی شوند سپس یک عدد سیر را پوست گرفته و در قابلمه می ریزیم و کمی تفت می دهیم تا عطر سير بها شود

مرحله 13: ادویه ها را اضافه کرده و میل کنید

سپس ادویه هایی که شامل زردچوبه، فلفل قرمز، آویشن و دارچین می باشد را به ذائقه خود اضافه کنید و به مقدار دلخواه کمی تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود و می توانید مقدار ادویه ها را به سلیقه خود کم یا زیاد کنید. ریختن

مرحله چهاردهم: نارگیل رنده شده را به گاز اضافه کنید

بعد از آن مقداری نارگیل را روی گاز رنده کرده، حرارت را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا بخار، آب، پیاز و سیر گاز را بگیرد، اجازه دهید پیاز، سیر و ادویه ها سرخ شوند تا پیازها کاراملی شوند. به خورد غاز برو

مرحله 15: آب را به گاز اضافه کنید و آن را بپزید

سپس در قابلمه را باز کنید و یک لیوان آب به قابلمه اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید حرارت روی گاز ملایم بماند و آب بجوشد و تبخیر شود و دوباره یک لیوان آب اضافه کنید هر 20 دقیقه یکبار این کار را انجام دهید.

مرحله 16: هر 20 دقیقه یکبار گاز بریزید

هر 20 دقیقه یکبار آب را به گاز اضافه کنید، گاز را خوب بجوشانید و علاوه بر آن، گوشت گاز کاملا پخته و خوشمزه است، بوی هم می دهد و دیگر بو نمی دهد، آب را یک جا بریزید. اب تبخير شد به ان افزودن به

مرحله 17: گوجه فرنگی پوره شده را اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید

در حین پخت حتما آب و مواد را داخل قابلمه روی گاز بریزید تا عطر و طعم آن کاملا به خورد گاز برود برود، در انتها گوجه ها را شسته و رنده کنید سپس گوجه فرنگی های پوره شده را به گاز اضافه کنید. ، خوب مخلوط کنید با باقتیا الماداء نتر قبلمه مسداد شود.

18:00:00:00

بعد از آن مقداری مالش آناناس را به مواد اضافه کنید، با بقیه مواد مخلوط کنید.

تاریخ 19: ত্ত্ত্ন পেসন পিজান্তা এদ্যান র্যান কায়্যার্যার্ত

وقتی روغن لک شد پیازها را در تابه بریزید و تفت دهید تا روشن و طلایی شوند سپس لکه های پیاز را روی مواد داخل قابلمه بریزید و با مقداری سیب که از چند ساعت قبل در آب خیس کرده اید مخلوط کنید. مواد را بریزید، மார்க்கு रा हम वेज़ी.

مرحله 20: آویشن و پودر سیر را به مواد اضافه کنید

می توانید مقدار کمی آلو را به سلیقه خود اضافه کنید سپس کمی نمک به مواد اضافه کنید، خوب مخلوط کنید سپس مقداری آویشن و پودر سیر به مواد اضافه کنید، با آنها مخلوط کنید تا عطر آویشن و پودر سیر پخش شود. به خورد مواد brod.

مرحله 21: آب را اضافه کنید و با مواد مخلوط شده گاز را بپزید

همه مواد را داخل قابلمه بریزید و نیم دقیقه بپزید و بگذارید بپزد تا غلیظ شود و داغ شود.

مرحله 22: گاز را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

وقتی حرارت اولیه گاز کمی کم شد در ظرف مناسبی بریزید روی گاز بریزید سپس روی گاز را با چند برگ نعنا و ریحان و پیازچه تزیین کنید از شیرین هم استفاده کنید

مرحله 23: برنج را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را تزئین کنید

سپس برنج را که همزمان با گاز پخت پخته شده و خوب دم پز شده، در ظرف مناسبی بریزید، سپس روی آن را با مقداری قیمه دم کرده زعفران و خلال پسته تزئین کنید، برای تزیین برنج نیز می توانید از مقداری شاه توت تفت داده شده استفاده کنید. در پایان گاز را به عنوان یکی از غذاهای لذیذ و پرطرفدار برای مهمانان و مهمانان همراه با برنج زعفرانی، سالاد، ترشی، انواع دارچین و دسر سرو کنید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا