آشپزی

طرز تهیه فرنی برای ۴ نفر با دستور پخت مخصوص در سال ۱۴۰۳

خرید فالوور از سایت اینبو

در این مطلب از سایت سرگرمی روز قصد داریم طرز تهیه فرنی برای ۴ نفر را با رسپی مخصوص و محرمانه تیم مان به شما ارائه کنیم. اگر دوست دارید این غذای خوشمزه و لذیذ را درست کنید در ادامه مطلب همراه ما باشید.

طرز تهیه فرنی برای 4 نفر

فرنی یکی از انواع غذاهای سبک و لذیذ ایرانی است که با مواد و روش های مختلف تهیه می شود. برای دیدن آموزش کامل و مرحله به مرحله می توانیم این فرنی خوشمزه را با رنگ ها و طعم های مختلف درست کنیم طرز تهیه فرنی برای 4 نفر برای و سرگرمی روز سایت همراه باشید

محصولات مورد نیاز برای 4 نفر
شیر نر 1.5 لیتر
آرد برنج 6 قاشق غذاخوری
قند 6 قاشق غذاخوری
پودر هل ½ قاشق چایخوری
گل سرخ 3 قاشق غذاخوری
زعفران آب پز 1 قاشق غذاخوری
پودر دارچین، هلال پسته و بادام برای تزئین فرنی

طرز تهیه فرنی برای 4 نفر

مرحله اول

من آماده می کنم فرنی مجلسی 4 نفره ابتدا شیر را در قابلمه مناسبی بریزید. در نظر داشته باشید که برای فرنی بهتر است از شیر کامل استفاده کنید تا سرگرمی روز فرنی لذیذتر و دلپذیرتری داشته باشیم.

مرحله دوم

در این مرحله آرد برنج را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا در شیر حل شود. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می دهیم و هر چند دقیقه یکبار مواد را داخل قابلمه هم می زنیم.

سطح سوم

توجه داشته باشید که دلیل اینکه فرنی را روی حرارت کم می پزیم این است که در مدت زمانی که فرنی روی اجاق است، آرد کاملا پخته می شود. اگر حرارت زیاد باشد کچمک خیلی زود غلیظ می شود و آرد خام می ماند.

مرحله چهارم

بعد از گرم شدن شیر شکر را به همراه پودر هل به قابلمه اضافه می کنیم و در این فاصله مواد را هم می زنیم تا شکر در شیر حل شود. حالا باید فرنی را مدام هم بزنیم تا به غلظت دلخواه برسد.

مرحله پنجم

بعد از اینکه فرنی کمی غلیظ شد گلاب را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا به خورد فرنی برود. سپس زعفران آب پز را اضافه می کنیم و دوباره خوب هم می زنیم تا رنگ فرنی یکدست زرد شود.

مرحله ششم

البته افزودن زعفران دم کرده اختیاری است، اما اگر می خواهید فرنی را در منزل تهیه کنید، زعفران علاوه بر اینکه رنگ فرنی را زیباتر می کند، سرگرمی روز فرنی ما را خوش طعم تر می کند.

مرحله هفتم

بعد از اینکه کچمک تقریباً آماده شد، در صورت تمایل می توانید یک تکه کوچک کره به آن اضافه کنید. کره فرنی را لذیذتر و لذیذتر می کند. پس از اضافه کردن کره، قابلمه را از روی حرارت بردارید.

مرحله هشتم

در این مرحله فرنی را در ظرف مورد نظر می گذاریم سپس صبر می کنیم تا کمی ور بیاید. حالا فرنی را با دارچین، خلال پسته، خلال بادام و رزماری خشک به سلیقه خود تزئین می کنیم.


نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا